Laskiaispullalla koko alkuvuosi

Kuluttajat odottavat laskiaispullia, joita myydään yleensä laskiaisen ympärillä viikon tai kahden ajan. Kehitä kahvilasi myyntiä tarjoamalla laskiaispullaa koko alkuvuoden ajan, esimerkiksi siitä hetkestä eteenpäin, kun lumi on laskeutunut maahan.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Mitkä ovat parhaat täytteet laskiaispullaan?

Käytä täytteissä luovuutta varsinaisen laskiaisen ympärillä, ja tarjoa esimerkiksi vaniljakreemiä, kinuskia, suklaamoussea, tuorejuustokreemiä, lakritsikastiketta, suolaista kinuskia ja erilaisia hilloja. Vaihtele muuna aikana täytettä viikoittain tai päivittäin vaikka mantelimassan ja hillon välillä.

Ostoslistalle!

Kaikki tarvittava laskiaspulliin Kesprosta

Laskiaispullia on helppo valmistaa Menu-sarjan esinostatetulla pulla-aihiolla. Hallitse pakastetuotteen avulla tuotevalikoimaa, varastoa ja ajankohtaa. Kehitä reseptejä ja hyödynnä suositun pulla-aihion tarjoama mahdollisuus.

Laskiaispulla tupla ML 1 18 vaaka Tuplalaskiaispullan voi täyttää sekä perinteisillä että moderneilla täytteillä – vain mielikuvitus on rajana täytteiden valinnassa! Näin voit vastata asiakkaiden monenlaisiin makumieltymyksiin.

Resepti: Tuplalaskiaispulla

10 annosta

Ostoslistalle:

  • 10 kpl Menu Esinostatettu pulla-aihio
  • 300 g Menu Vadelmahillo
  • 300 g Menu Lakkahillo
  • 1 l Menu Vispikerma
  • 60 g Menu Mantelirouhe
  • 80 Menu Kananmuna

Valmista näin:

  1. Kohota pulla-aihioita reilusti. Penslaa kananmunalla. Ripottele mantelirouhetta päälle. Paista pulla 190-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Leikkaa pulla kolmeksi kerrokseksi.
  3. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Pursota pullan pohjalle kermarengas ja täytä se lakkahillolla. Laita pullan keskimmäinen kerros päälle. Pursota sille kermarengas ja täytä vadelmahillolla. Nosta kansi päälle.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä