Hyödynnä syksyn teemat: kansainvälinen kahvipäivä ja korvapuustipäivä

Lokakuussa tarjoutuu mahdollisuus hyödyntää minisesonkeja ja tehdä lisämyyntiä, kun 1.10. vietetään kansainvälistä kahvipäivää ja 4.10. korvapuustipäivää.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro & Adobe Stock

Kansainvälinen kahvipäivä 1.10.

Suomalaisille joka päivä on kahvipäivä, mutta 1.10. on ihan erityinen syy nautiskella kuppi kuumaa. Silloin vietetään kansainvälistä kahvipäivää.

Kun valmistat hyvää ja tuoretta kahvia, tarjoilet kahvin kauniista astioista, huolehdit kahvilan siisteydestä ja viihtyisyydestä sekä tarjoat asiakkaillesi herkullisia syötäviä kahvin kera, on kahvilaelämys aika lailla täydellinen.

Lisäksi voit kuitenkin viestiä myös vastuullisuudesta asiakkaillesi. Valitsemalla vastuullisuusmerkillä varustetun tuotteen voit vaikuttaa perhetuottajien ja työntekijöiden työ- ja elinolojen parantamiseen kehitysmaissa ja edesauttaa ympäristön hyvinvointia.

Kespron Menu-sarjan kahveilla on vastuullisesta toiminnasta kertova UTZ-sertifikaatti. UTZ-sertifikaatti on maailmanlaajuinen vastuullisuussertifiointiohjelma kahveille, kaakaolle ja teelle. Se korostaa ihmisen ja ympäristön hyvinvointia ja todentaa vastuullisen tuotantotavan aina tiloilta lähtien.


Pentik Kallio kahvikuppi Villeroy Rock fiiliskuva-024 1500x1000

Muista myös take away -myynti!


Sticky bun 1500x1000

Korvapuustipäivä 4.10.

Korvapuustipäivä on rantautunut meille länsinaapuristamme Ruotsista, jossa kanelipullan päivää on vietetty jo vuodesta 1999 lähtien. Myös Suomessa tämän monille niin rakkaan herkun oma juhlapäivä on alkanut vakiintua lähivuosina. Teema tulee vastaan yhä useamman kahvilan tarjonnassa, jolloin moni tarttuu tilaisuuteen herkutella pullalla.

Korvapuustipäivään sopii kaikenlaiset versiot, perinteiset puustit ja modernimmat tai tuunatut versiot. Mitä jos tarjoaisit tänä vuonna asiakkaillesi herkullisia, nimensä mukaan ihanan tahmaisia sticky cinnamon bunneja? Tämä Amerikan herkku syntyy valmistamalla pullille pekaanipähkinöistä, voista, sokerista ja siirapista kuorrutteen, joka vie kielen mennessään.

Tarjoatpa pullan perinteisesti tai tuunattuna, Kesprolta löydät tuotteita korvapuustipäivään.


Perinteiset keksit

Kespron laajasta valikoimasta ja Menu-tuotteiden joukosta löydät perinteiset keksit – myös esimerkiksi kaneliässät sekä vaaleammat versiot, raikkaat sitruunaässät. Tarjoa keksit asiakkaille pienenä makeana kahvikupillisen kera.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä