Lecora – hyvää makua ja laatua!

Lecora haluaa tarjota hyvänmakuisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita asiakkaille.

Julkaistu

Teksti

Orkla Suomi

Kuvat

Orkla Suomi

Lecoran huolella valitut korkealaatuiset raaka-aineet tuotetaan mahdollisuuksien mukaan paikallisesti Ruotsissa – kuten esim. valko- ja punakaalit sekä keltaiset herneet. Myös Lecoran tuotteiden liha on ruotsalaista. Tuotannossa käytetty rapsiöljy menee uusiokäyttöön tuotantolaitoksen lämmittämiseen. Lecoran tuotteissa ei käytetä soijaa, ja monessa tuotteessa on luomumerkki.

Tarjoa herkullisia kasvisruokia helposti valikoiman avulla. Kokeile vaikkapa maukkaita Härkäpapu-punajuurinugetteja, tai Tacorullaa vaihtoehtona perinteiselle kevätrullalle. Valikoimasta löytyy myös monikäyttöisiä leikkeitä ja pihvejä, kuten herkullinen Sveitsinleike suussa sulavalla juustolla ja savukinkulla. Kaikki tuotteet ovat pakasteita.

Lecoran tuotteet valmistetaan Ruotsissa Vätternin järven rannalla Vadstenan kaupungissa.

Lisätietoa löydät Orkla Suomen verkkosivuilta

Enchilada-vuoka ja hedelmäsalsaa

Tacorulla-vuoka ja mangoista papusalsaa

50:lle
Valmistusaika: 45 min

Tacorullista valmistat nopeasti meksikolaistyyliset enchiladat. Tarjoile tacorulla herkullisen ja mausteisen mangoisan papusalsan kanssa.

8,000 kg Lecora tacorulla kasvistäytteellä
2,000 kg tomaattimurska
0,100 kg chipotletahna
0,030 kg juustokumina
0,020 kg valkosipulijauhe
1,000 kg cheddar-raaste

Mangoisa papusalsa
1,000 kg Felix mangoiset kurpitsapalat (etikaton)
1,000 kg mustapapu
0,200 kg punasipulikuutio
0,050 kg vihreä jalapeno
0,100 l limemehu
0,100 kg hienonnettu korianteri
0,010 kg suola

Aseta tacorullat vierekkäin GN-vuokaan. Sekoita tomaattimurska, chipotletahna, juustokumina ja valkosipulijauhe keskenään. Kaada tomaattikastike tacorullien päälle ja ripottele päälle lopuksi cheddar-raaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Sekoita kurpitsapalat, mustapavut, punasipuli, viipaloitu jalapeno, limemehu, korianteri ja suola keskenään salsaksi.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä