Menu pakastemarjoihin Hyvää Suomesta -merkki

Ylpeydellä esittelemme Kespron pakastemarjojen valikoimaa, jossa seitsemän Menu tuotetta on saanut sinetikseen Hyvää Suomesta -merkin.

Julkaistu

Merkki on suomalaisten pakattujen elintarvikkeiden alkuperämerkki, joka kertoo suomalaisesta raaka-aineesta ja työstä. Merkki pakkauksessa kertoo käyttäjälleen nopeasti sen, että ruokatuote on varmasti suomalainen.

Voit luottaa Kespron Menu tuotteiden vastuullisuuteen läpi koko ketjun. Tuoteturvallisuudesta, puhtaudesta ja tuotteen laadukkuudesta on huolehdittu viljelystä ja poiminnasta aina varastointiin ja kuljetuksiin asti.

Menu pakastemarjoja käyttämällä saat kotimaista marjaa läpi vuoden. Suomalaisten marjojen kysyntä on lisääntynyt, ja olemmekin Kesprolla iloisia siitä, että saamme tarjota asiakkaillemme entistä kattavamman valikoiman kotimaisia ja laadukkaita tuotteita. Kerro myös omille asiakkaillesi kotimaisten marjojen käytöstä, viestit samalla vastuullisuudestasi ja suomalaisen työn tukemisesta!

Kotimaisia marjoja ei tarvitse kuumentaa ennen käyttöä. Tällöin marjojen raikas maku ja ravintoaineet säilyvät paremmin, ja niitä voi käyttää myös esimerkiksi smoothieissa ja mehuissa sellaisenaan.

Marjajalkiruoka / Maailma kattilassa

Tuotteet

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä