Leivät juhlatuulella

Valitse juhlabuffetin tai pitojen leipäpöytään neljästä kuuteen erilaista makua. Satsaa myös kauniiseen esillepanoon ja houkutteleviin levitteisiin. Ainekset juhlavaan leipäpöytään löydät Menu-sarjasta.

13.11.2017

Julkaistu

Niina Mälkiä

teksti

Shutterstock

kuvat

Valitse juhlabuffetin tai pitojen leipäpöytään neljästä kuuteen erilaista makua. Satsaa myös kauniiseen esillepanoon ja houkutteleviin levitteisiin. Ainekset juhlavaan leipäpöytään löydät Menu-sarjasta.

Tummaa ja tuttua

Viipaloi rehevästi rukiinen kotimainen riihiruislimppu ohuiksi viipaleiksi ja laita tarjolle esimerkiksi isoissa rustiikkisissa paperipusseissa.

21084023 Menu Riihiruisleipä

Vaalea klassikko

Tuoreen leivän tuoksu ja rapean kuoren rasahdus kiviarinaleipää leikat-taessa henkivät vieraanvaraisuutta. Esipaistettu maalaisleipä on juhlanjärjestäjän luottotuote.

20579630 Menu Kiviarinamaalaisleipä

Rouhea ja rapea

Valitse leipä tumman ja vaalean väliltä. Paistovalmis moniviljaleipä tuo tarjolle myös tuoreen leivän tuoksun. Jos leivot itse, lisää leivän juhlavuutta siemenillä, pähkinöillä tai kuivatuilla hedelmillä.

20579631 Menu Kiviarinamoniviljaleipä

Makea ja maltainen

Juhlabuffet, jossa on tarjolla kylmiä kaloja, suorastaan vaatii tummaa maltaista saaristolaisleipää. Paista leivät vuoissa pari päivää etukäteen, niin ne ehtivät tekeytyä. Voitele paistoajan lopussa pinta siirappivedellä.

21189118 Menu Saaristolaisleipäjauho

Perinteikkäät pitoherkut

Pohjoisessa juhlavieraat odottavat saavansa rieskaa ja Itä-Suomessa riisipiirakoita. Molemmat saat kätevästi Menu-tuotteina, piiraat sekä paistovalmiina pakasteina että kypsinä. Lämmitä myös kypsät piirakat ja voitele kuumina voi-vesiseoksella.

20797470 Menu Rukiinen riisipiirakka
21340546 Menu Kypsä rukiinen riisipiirakka
21333160 Menu Moniviljarieska

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä