Leivät juhlatuulella

Valitse juhlabuffetin tai pitojen leipäpöytään neljästä kuuteen erilaista makua. Satsaa myös kauniiseen esillepanoon ja houkutteleviin levitteisiin. Ainekset juhlavaan leipäpöytään löydät Menu-sarjasta.

Julkaistu

Teksti

Niina Mälkiä

Kuvat

Shutterstock

Tummaa ja tuttua

Viipaloi rehevästi rukiinen kotimainen riihiruislimppu ohuiksi viipaleiksi ja laita tarjolle esimerkiksi isoissa rustiikkisissa paperipusseissa.

Vaalea klassikko

Tuoreen leivän tuoksu ja rapean kuoren rasahdus kiviarinaleipää leikat-taessa henkivät vieraanvaraisuutta. Esipaistettu maalaisleipä on juhlanjärjestäjän luottotuote.

Rouhea ja rapea

Valitse leipä tumman ja vaalean väliltä. Paistovalmis moniviljaleipä tuo tarjolle myös tuoreen leivän tuoksun. Jos leivot itse, lisää leivän juhlavuutta siemenillä, pähkinöillä tai kuivatuilla hedelmillä.

Makea ja maltainen

Juhlabuffet, jossa on tarjolla kylmiä kaloja, suorastaan vaatii tummaa maltaista saaristolaisleipää. Paista leivät vuoissa pari päivää etukäteen, niin ne ehtivät tekeytyä. Voitele paistoajan lopussa pinta siirappivedellä.

Perinteikkäät pitoherkut

Pohjoisessa juhlavieraat odottavat saavansa rieskaa ja Itä-Suomessa riisipiirakoita. Molemmat saat kätevästi Menu-tuotteina, piiraat sekä paistovalmiina pakasteina että kypsinä. Lämmitä myös kypsät piirakat ja voitele kuumina voi-vesiseoksella.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä