Miten tarjoilla ja kuljettaa catering-tuotteita tehokkaasti?

Catering-palveluissa toiminnan suunnittelu ja tehokkuus korostuvat erityisen tärkeinä. Tehokkuutta saadaan parannettua esimerkiksi pakkausratkaisuilla kesätapahtumia ja -juhlia toteutettaessa. Muista tarjoiluissa erityisruokavalioiden huomioiminen!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Sama pakkaus voi toimia annoksille sekä kuljetus- että tarjoiluvaiheissa. Hyödynnä Dunin uusia BioPak Glance Catering -pakkauksia, joissa ruoat voidaan viedä valmiina annoksina tapahtumapaikalle leivinpaperin päällä. Annokset säilytetään kylmässä kansien alla, kunnes ne nostetaan tarjolle. Näin myös likaisten astioiden poiskuljetusvaihe jää kokonaan pois.

Glance Catering -pakkausten materiaali on 100 % uusiutuvista luonnonvaroista valmistettua, FSC-sertifioitua kartonkia. Kannen kätevä ikkuna on biohajoavaa PLA-muovia, jonka valmistuksessa käytetään muun muassa maissin tärkkelystä. Katseenkestävät kartonkipakkaukset luovat siistin ilmeen rennon tilaisuuden esillepanoon ja ikkunallinen kansi mahdollistaa kauniiden annosten näkemisen. Pakkauksia on saatavilla kolmessa eri koossa.

lanseeraus 1-23 catering pakkaukset kasineet Rasioita ja kansia on saatavilla kolmessa eri koossa 7200 ml, 3000 ml ja 1160 ml.

Catering-tuotteet Kesprosta


Vinkki! Erityisruokavaliot on hyvä huomioida catering-toiminnassa

Free from

Erityisruokavalioiden huomioiminen korostuu catering-toiminnassa. Kaikki erityisruokavaliotarpeisiin liittyvä on suunniteltava ja valmisteltava ennakkoon, koska tarjoilutilanteessa muutoksia on haastavampaa toteuttaa. Tässä tuotteita catering-toiminnan free from -kulma huomioiden!

Laktoosittomat

Gluteenittomat

Vegaaniset

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä