Suomalaiset kasslerlihat

Kespron tuoreen porsaanlihan valikoimassa on parikymmentä suomalaista tuotetta eri muodoissa.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Tuoreiden Menu-lihojen alkuperämaa on aina Suomi. Uusin Menu-tuotteista on korkealaatuinen Porsaan kassler, joka on yhtä aikaa perinteikäs ja moderni, monipuolinen raaka-aine trendikkäisiin makumaailmoihin.

Grilliin!

Murea ja mehukas porsaanniska on edullisuutensa ansiosta kesän grilliruokien ehdoton ykkös-raaka-aine.

Rullalle ja vartaaseen

Lounaalla kassler toimii hienosti täytettynä rullana. Mehevä täyte syntyy esimerkiksi yrteillä maustetusta hummuksesta. Penslaa pinta marinadilla, jonka sekoitat hunajasta, muscovadosta ja Menu Rub Inkivääri-kookos-mausteseoksesta. Pari tuntia matalassa lämmössä ja tarjolle punaviinikastikkeen kanssa.

Annoskuvat kasslerlihasta: lihavarras, japanilainen nyhtöpossu ja kasslertaco

Grilliin kasslerpalat voit tikuttaa pekonin ja ananaksen kanssa. Sipaise pintaan muscovadolla ja Menu BBQ-rubmausteella tehostettu makea Menu BBQ-kastike. Grillaa vartaiden seuraksi Menu Kypsää polentaa.

Paista ohueksi viipaloitu kassler rapeaksi ja tarjoa al denteksi kypsennettyjen kasvisten kuorena.

Japanilainen nyhtöpossu

À la carte -annos kasslerista syntyy marinoimalla possupalat valkoviinin, makean soijan ja seesamiöljyn seoksessa ja kypsentämällä ne marinadin kanssa sirkulaattorissa ylikypsiksi. Itämaisen makean kastikkeen maustajia ovat currytahna, kevätsipuli, valkosipuli, bambu ja maapähkinät. Oheen jasmiiniriisiä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä