Rub-kuivamausteseokset tekevät maustamisesta monipuolista ja vaivatonta.

Maustaminen on nyt entistä helpompaa. Rubien maustesekoitussuhteet on suunniteltu erityisesti grillatulle ruoalle, jolloin tuotteiden maut tulevat parhaiten esille. Katso kahdeksan erilaista käyttövinkkiä!

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Maustaminen on nyt entistä helpompaa. Menu Rub-mausteseokset kannattaa hieroa kuivana suoraan lihan, kalan, broilerin tai kasvisten pintaan ennen kypsennystä. Niistä saa sekoitettua myös erilaisia marinadeja lisäämällä joukkoon öljyä ja happoa valinnan mukaan. Rub-mausteseoksilla maustuvat myös kastikkeet, padat ja keitot. Kokeile rubeja myös voin sekä tuorejuuston maustamiseen.

Rubien maustesekoitussuhteet on suunniteltu erityisesti grillatulle ruoalle, jolloin tuotteiden maut tulevat parhaiten esille. Esimerkiksi BBQ-Rub antaa voimakkaan texasilaisen säväyksen burgeripihvin mausteeksi, kun taas kookos-inkivääri rub tuo lämpimän tuulahduksen Karibiaa annokseen. Ruokiin ei tarvitse lisätä enää suolaa.

Menu Rub-mausteseoksia on neljä monipuolista makuvarianttia: sitruuna-yrtti, inkivääri-kookos, blackened steak spice sekä klassinen BBQ. Menu Rub -mausteseokset on nyt pakattu uusiin käteviin ja kierrätettäviin 500–640 gramman maustetetroihin.

1. Marinadi kalalle

Tee marinadi yhdistämällä rub, öljy ja sitruunamehu. Valele kala marinadilla ja anna maustua ½–1 tuntia ennen kypsennystä.

2. Raikas salaattikastike

Mausta klassinen öljy-viini­etikkakastike sitruuna-yrtti­mausteseoksella.

1. Inkivääri-kookosmarinadi lihalle

Sekoita marinadi kookos­maidosta, öljystä ja inkivääri-kookosmausteseoksesta.

2. Eksoottinen jogurttikastike

Lisää paksun maustamattoman jogurtin joukkoon inkivääri-kookosmausteseosta ja hienonnettua minttua tai korianteria.

1. Grillimarinadi pihvilihalle

Sekoita marinadi mausteseoksesta, öljystä ja puna­viini­etikasta. Anna lihojen marinoitua yön yli.

2. Punaviinimarinadi paisteille

Tee mausteseoksesta ja punaviinistä marinadi. Marinoi lihoja yön yli ja kypsennä samassa liemessä. Voit jatkaa siivilöidystä liemestä vielä kastikkeen. Marinadi sopii myös pitkään kypsennettäville lihoille.

1. BBQ-maustevoi

Sekoita BBQ-mausteseosta pehmeään voihin. Kääri voi pötköksi kelmun avulla ja anna tekeytyä jääkaapissa. Leikkaa kovettunut pötkö viipaleiksi.

2. BBQ-kastike marinointiin ja maustamiseen

Yhdistä BBQ-mausteseos öljyn, kolajuoman ja tomaattipyreen kanssa ja sekoita BBQ-kastikkeeksi. Käytä marinoimiseen, lihan valelemiseen kypsennyksen aikana sekä valmiin ruoan maustamiseen.

Rubit maustavat myös kasvikset ja sienet. Sekoita marinadi BBQ Rubista, öljystä ja tilkasta sitruunamehua portobello- tai herkkusienille, grillaa tai paahda sienet ja tarjoile ne salaattipöydässä tai kasvislisukkeena.

Oleelliset:

21622714 Menu Rub-mausteseos Blackened Steak Spice
21622715 Menu Rub-mausteseos BBQ
21622716 Menu Rub-mausteseos inkivääri-kookos
21622717 Menu Rub-mausteseos sitruuna-yrtti

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä