Vegaaniset Anamma-tuotteet suurkeittiöihin

Anamma on tunnettu ja suosittu ruotsalainen vegaanituotemerkki, jonka ravitsevat ja maukkaat vegaaniset tuotteet löytyvät yhä useamman suurkeittiön kasvisvaihtoehtona.

Julkaistu

Kuvat

Orkla Foods Finland Oy

Anamman vegaanituotteet ovat eläin- ja ympäristöystävällinen vaihtoehto ruoanlaittoon. Tarjolla on useita erilaisia tuotteita, joista voi valmistaa helposti hyvää ruokaa. Suurkeittiövalikoimaan kuuluvat Anamman vegaanirouhe, vegaanipyörykät ja vegaaniprinssinakki – kaikki herkullisia soijaproteiinipohjaisia vegaanituotteita. Tuotteissa on runsaasti proteiinia. Vegaanisia nakkeja paistinpannulla Anamma vegaaniprinssinakit ja -pyörykät sopivat mainiosti aamias- tai buffapöytään, lounaalla, päivällisellä ja kasvisruokapäivän ruokalistalle. Anamma vegaanirouhe maustaa niin tacot, pastakastikkeen kuin lasagnenkin. Tuotetta voi muotoilla lisäämällä muutama lusikallinen maissi- tai vehnäjauhoa. Helppo valmistaa suoraan pakastimesta, pakkauksessa yksinkertaiset valmistusohjeet.

Anamma suurkeittiötuotteet eivät sisällä munaa, maitoa, juustoa tai muita eläinperäisiä ainesosia, joten ne sopivat lihattoman ja vegaanisen ruokavalion lisäksi myös monille allergikoille. Lisäksi ne ovat gluteenittomia. Kaikissa pakkauskoko on 3 kg. Tuotteet ovat pakasteita. Vegaaninen pyörykkä-annos Lisätietoja löydät Orklan verkkosivuilta >>>

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä