Arvid Nordquist on kahvi, jota on mukava myydä

Tämän päivän asiakas on tarkka paitsi nauttimansa kahvin moitteettomasta mausta, myös tarinasta tuotteen takana. Arvid Nordquistilla kahvin koko ketju alkuperämaasta asiakkaan kuppiin tunnetaan läpikotaisin.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Arvid Nordquist

Kuvat

Arvid Nordquist

Rakastetulla, tumman täyteläisellä Arvid Nordquist -kahvilla on pitkä historia. Perheyritys aloitti toimintansa herkkukaupalla Tukholmassa jo vuonna 1884, ja nyt pohjoismaisessa myyntiyrityksessä toimitaan tinkimättömän laadun, kestävyyden ja palvelun puolesta jo kolmannessa polvessa. Ei ole ihme, että perinteikäs yritys on toiminut myös Ruotsin kuningasperheen hovitoimittaja jo vuodesta 1907.

Perheyrityksen pitkä historia ja intohimo tuotettaan kohtaan takaavat sen, että asiakas saa Suomessakin kuppiinsa laadukasta kahvia, jonka tekijät ja koko tarina tunnetaan perusteellisesti viljelmiltä kuppiin saakka. Kahvituotannossa huomioidaan niin ympäristöseikat kuin kestävän kehityksen periaatteetkin. Yrityksen ylpeydenaihe on 100-prosenttisesti sertifioitu valikoima.

Arvid Nordquistin kahvi tuotetaan niin vähäisillä ympäristövaikutuksilla kuin mahdollista, ja koko tuotantoketju kestää tiukimmankin tarkastelun. Kaikki kahviperheen tuotteet ovat peräisin kestävän kehityksen mukaisesti sertifioiduilta viljelijöiltä. UTZ-, Reilu kauppa-, Rainforest Alliance- ja KRAV-merkinnät kertovat ympäristötietoisuudesta, paremmista työoloista, reilummista taloudellisista ehdoista, demokratian edistämisestä ja lapsityövoiman vastaisesta työstä. Arvid Nordquist haluaa kantaa vastuunsa maapallostamme ja tulevista sukupolvista.

Kahvintaimea istuttamassa

Kahvintuotannon hiilidioksidipäästöt syntyvät viljelyssä, kuljetuksessa ja paahtamisessa. Jokaisen Arvid Nordquistin tuotteen ympäristövaikutukset on laskettu kasvatusvaiheesta kuluttajalle asti, ja ympäristöhaittoja pyritään aktiivisesti vähentämään. Kahvin tuotannon hiilijalanjälki on kompensoitu 100-prosenttisesti. Ilmastohaittoja kompensoidaan tehokkaasti istuttamalla kahvintuottajamaihin puita. Satojentuhansien puiden istuttaminen vuosittain tuottaa ilmastohyötyjen lisäksi kahvinviljelyalueille monenlaista muutakin hyvää. Se lisää maaperän ravinnepitoisuutta, kohentaa alueen ihmisten elintasoa ja eläinten elämän edellytyksiä sekä estää tulvia ja maanvyörymiä.

Eettisten seikkojen lisäksi Arvid Nordquistilla ollaan tietysti tarkkoja kahvin upeasta mausta. Sen eteen työskennellään yhtä tinkimättömästi ja ammattitaidolla. Arvid Nordquistin nimi osataankin yhdistää täyteläisiin, pyöreän pehmeisiin ja vivahteikkaisiin makuihin.

Tumma kahvi on Suomessakin kovassa nosteessa. Se maistuu asiakkaalle sellaisenaan, mutta myös erilaisten kahvijuomien aromikkaana osana. Arvid Nordquistin tummapaahtoiseen kahviin käytetään korkealla kasvaneita, kaikkein laadukkaimpia, 100-prosenttisesti sertifioituja Arabicapapuja, jotka pääsekoittaja Philippe Barreca valitsee huolellisesti. Se takaa asiakkaalle tasalaatuisen, joka kerta varmasti yhtä maistuvan nautinnon.

Luotettavuus ja laatu tuottavat parhaan jälkimaun. Sellaista kahvia, jonka koko tarinan voi allekirjoittaa, on yksinkertaisesti mukava myydä.

Arvid Nordquist kahvivalikoima

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä