Kalatukku Kesprosta kalasuosikit lounaspöytään

Lounastajat suosivat kalaa – ja niin suosivat myös kokit! Valitse lounaslistalle juuri sinun lounastarjoiluusi sopiva vaihtoehto: fileet, annospalat, pidemmälle jalostetut, esikypsennetyt tai valmiit tuotteet.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Laita kestävän kehityksen nimissä tarjolle ASC-sertifioitua vastuullisesti kasvatettua kalaa tai vastuullisesti pyydettyjä kaloja ja muita mereneläviä, joilla on MSC-merkintä. Muista määräpainoiset annospalat, joiden avulla hallitset hävikkiä. Kespron kalavalikoima on monipuolinen ja saatavilla on kaikki vastuulliset valinnat.

Seitiä Walewska

Seitiä Walewska ja Duchesse-perunaa valkoisella vadilla

Kuumenna paneroidut seitipalat. Valmista kastike herkkusieniviipaleista freesaten, kermalla ja tuorejuustolla viimeistellen. Lisää kastikkeeseen katkarapuja juuri ennen tarjoilua. Valmista Duchesse-peruna helposti valmiista perunasoseesta: lisää soseeseen kananmuna ja pursota vadille. Lisää vatiin tai pakkiin myös paistetut kalapalat ja kuuma kastike. Kuorruta kauniin ruskeaksi.

Resepti: Seitä Walewska >>>

Elsa Bianchi Chardonnay -pullo
Viinisuositus kalalle: Elsa Bianchi Chardonnay

Fish & chips Mexican

Valmista hernetahna: kiehauta herneet ja soseuta karkeaksi tahnaksi voin kanssa. Mausta majoneesi taco-maustetahnalla. Friteeraa rapeat kalaleikkeet. Kokoa annos nachojen päälle, tarjoile lisäkkeenä hernetahnaa, salsa grilloa ja taco-majoneesia erillisistä kulhoista.

Kampelaa ja janssoninperunaa

Freesaa kuutioksi leikatut anjovisfileet ja lisää samaan kattilaan hautumaan peruna, sipuli ja kalaliemi. Kuumenna kampelafileet uunissa ja tarjoile janssoninperunan kanssa.

Paistetut muikut, pottuvoi ja ruohosipulijogurttikastike

Tarjoile klassikkoannos vaihteeksi ruohosipulilla maustetun jogurttikastikkeen kera! Pottuvoi syntyy helposti kypsistä perunoista: höyrytä perunat ja survo voin ja kerman kanssa karkeaksi soseeksi. Menu Paistettu muikku on tarjoiluvalmis kuumennettuna.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä