Lisämyyntiä ihanalla Ingman Pehmyt-konseptilla

Pehmyt jäätelö on suomalaisille yleensä vain harvinainen kesänautinto, mutta herkku maistuu myös talvellakin. Pehmytkoneen avulla nyt sinäkin voit tarjota suomalaisten rakastamaa Pehmyt jäätelöä, helposti ja vaivattomasti ympäri vuoden.

Julkaistu

Teksti

Unilever Finland

Kuvat

Unilever Finland

Pehmytkoneen avulla nyt sinäkin voit tarjota suomalaisten rakastamaa Pehmyt jäätelöä, helposti ja vaivattomasti ympäri vuoden. Pehmyt jäätelö on suomalaisille yleensä vain harvinainen kesänautinto, mutta herkku maistuu myös talvellakin. Pehmyt jäätelö on erityisesti lapsiperheiden suosikki, ja sillä saakin houkuteltua uutta kuluttajakuntaa pisteeseen. Jäätelö toimii sellaisenaan, mutta lisää elämyksellisyyttä (ja myyntiä) saat tarjoamalla annoksen lisukkeiden kanssa.

Pehmyt jäätelön valmistus on helppoa ja nopeaa. Itse Pehmyt laite on pieni (52cmx94cmx55cm, 55kg) eli se ei vie paljoa tilaa pisteessä. Kone toimii normaalisähköllä ja ei vaadi vesiliitäntää. Pehmyt ratkaisu on hygieeninen, sillä tuote ei kosketa laitetta ja siitä syntyy erittäin vähän hävikkiä. Tuote tulee valmiissa kapselissa, joka sijoitetaan laitteen sisään. Koneeseen mahtuu kahta eri jäätelömakua. Pehmyt makuja on saatavilla kolmea herkullista eri makua, vanilja, suklaahippu ja mansikkainen duo.

Pehmyt jäätelöä voi tarjoilla sellaisenaan kupista tai vohvelista, mutta se on myös loistava lisä esimerkiksi piirakoiden tai vohveleiden kylkeen. Annoksia voi maustaa myös lukuisilla lisukkeilla, kuten kastikkeilla, strösseleillä, karkeilla tai vaikka hedelmillä ja marjoilla. Ingman suklaapehmisannos ja omenapiirakka Pehmyt konetta on käytetty myös esimerkiksi osana lounasravintoloiden tai brunssien jälkiruokapöytää. Kone on niin helppokäyttöinen, että kuluttaja pystyy omatoimisesti laskemaan itselleen annoksellisen herkullista jäätelöä, vain kahvaa alaspäin kääntämällä ja maustamaan annoksensa haluamillaan lisukkeilla. Lisukepöytään voi laittaa, mitä ikinä yrittäjän konseptiin sopii.

Pehmyt konsepti on ollut menestys asiakkaiden keskuudessa ja toivomme, että sinäkin tartut tilaisuuteen kokeilla tätä herkullista konseptia. Jäätelökesä on jo ovella, joten varmistathan jäätelötarjontasi kuntoon.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä