Meiran mausteet ovat aina tuoreimmasta sadosta. Nyt tuttu pakkaus, uusi ulkoasu!

Meiran Food Service PET -maustepakkausten ilme uudistuu loppuvuoden aikana. Uudet, värein ja kirjaimin koodatut pakkaukset antavat yhdellä silmäyksellä paljon tietoa, joka helpottaa keittiössä työskentelevien arkea ruoanvalmistuksessa ja tilausten teossa.

Julkaistu

Food Service -valikoimassa on lähes 60 erilaista maustetta ja mausteseosta, jotka kaikki tulevat Vallilasta, Meiran omasta maustetehtaasta.

Meiran PET-maustepakkausten uudet etiketit on värikoodattu sen mukaan, onko kyseessä pippuri, yrtti, leivontatuote vai mausteseos. Lisäksi pakkaukseen on lisätty jo vähittäiskaupasta tuttu mausteen etukirjain kertomaan, mistä tuotteesta kyse.

”Suunnittelimme uudet pakkaukset ottaen huomioon ammattikeittiön arjen. Pakkauksen yksityiskohdilla on merkitystä, kun keittiössä on erilaisia maustetuotteita hyllymetreittäin. Toivomme, että uudistuneet pakkauksemme toisivat osaltaan apua asiakkaidemme kiireisiin työpäiviin”, Meiran asiakasmarkkinointipäällikkö Susanna Koroma-Nyström kertoo.

Parhaat mausteet valmistetaan tuoreimmasta sadosta

Mausteet ja yrtit ovat aitoja luonnontuotteita, ja samalla tavoin herkkiä kasvupaikan suhteen kuin vaikka kahvi tai viini. Meiran mausteet valmistetaan aina tuoreimmasta sadosta. Prosessi on tarkka ja vaatii huolellisuutta. Mitä paremmin maku saadaan vangittua mausteeseen, sitä enemmän se antaa makua ruoanvalmistuksessa.

Meiran Vallilan maustetehtaalle saapuu päivittäin mausteita ja yrttejä ympäri maailmaa. Tuottajamaan, alueen ja tavarantoimittajan valinta on taitolaji, sillä alkutuotanto määrittää pitkälle mausteen maun ja turvallisuuden.

”Esimerkiksi oreganomme tulee vain Chilestä tai Perusta, sillä kummankin maan puhtaan kasvuympäristön vuoksi mausteiden viljelyssä ei muun muassa tarvitse käyttää hyönteisten torjunta-aineita lainkaan. Lisäksi korkeassa ilmanalassa oregano saavuttaa vihreän värin ja erittäin aromikkaan maun”, kertoo Meiran ostopäällikkö Aija Pohjanen.

Runsasarominen kardemumma ostetaan Meiralle siemeninä Guatemalasta ja jauhetaan vasta Vallilassa juuri ennen purkitusta. Myös suuri osa pippureista tulee Meiralle kokonaisina Vallilassa jauhettaviksi. Näin ne säilyttävät arominsa purkitukseen saakka.

Kotimaisuus ja suolattomuus näkyvät maustevalikoimassa

Puolet Meiran Food Service -valikoiman mausteista on Avainlippu-tuotteita. Tarjolla on myös kattava valikoima mausteita ilman suolaa. Kaikki Meiran mausteet kehitetään ja valmistetaan Meiran maustetehtaalla Helsingissä, Vallilassa - jo vuodesta 1915.

Tutustu Meiran maustevalikoimaan

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä