Mausteilla maailman makuja tutuista raaka-aineista

Maustaminen on tärkeä osa ruoanvalmistusta. Maustamisen avulla voidaan luoda herkullisia makuja, korostaa raaka-aineiden ominaisuuksia ja tarjota monipuolisia makuelämyksiä. Se on yksi keino erottua kilpailijoista ja houkutella asiakkaita.

Julkaistu

Maustamisen tärkein tavoite on herättää aisteja ja syventää ruokakokemusta. Erilaiset mausteet ja maustesekoitukset voivat rikastuttaa makuprofiilia ja tehdä ruokakokemuksesta elämyksellisemmän. Maustaminen tekee ruoasta mielenkiintoisempaa.

Vaihtoehtoja asiakkaille

Maustamisella tutun raaka-aineen voi muuttaa eksoottiseksi. ”Local global” -ajattelun mukaan paikalliset raaka-aineet ja kansainväliset mausteet yhdistetään, ja lopputulokseksi saadaan maailman makuja lähellä tuotettuja raaka-aineita hyödyntäen.

Vastuullisuuden näkökulmasta tämä on loistava keino tarjota maailman makuja pienemmällä hiilijalanjäljellä, ja se houkuttelee ruokailijoita, jotka haluavat kokea uusia makuja samalla, kun tukevat lähiruoka-ajattelua. Eri tavoin maustetut annokset yksinkertaisesti lisäävät ravintolan houkuttelevuutta ja antavat enemmän vaihtoehtoja asiakkaille.

Oikein valitut mausteet ja mausteyhdistelmät voivat parantaa ruoan makua, tuoda siihen moniulotteisuutta ja tehdä annoksesta parhaimmillaan unohtumattoman. Maustamisella voidaan myös tasapainottaa ja pyöristää ruoan makua, korostaa tiettyjä raaka-aineita tai luoda mielenkiintoisia kontrasteja.

Eri tyylein maustettu lounasruoka voi tuoda vaihtelua ja piristystä asiakkaiden työpäivään. Tarjoamalla mielenkiintoisia ja herkullisia vaihtoehtoja ravintola voi erottua massasta ja houkutella asiakkaita palaamaan uudelleen.

Maustetuotteet Kesprosta

Uutuudet

Vanhat suosikit


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä