Munkit kevään ja kesän juhliin

Vapun voittamaton makea on munkki – pieni pyöreä, iso rinkeli, hillolla täytetty tai pumadalla peitelty. Munkeissa on ainesta myös muiden sesonkien suosikeiksi.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Rakenna munkeista kakkumainen, sormin syötävä torni. Käytä laastina sulatettua suklaata ja tiivistä raot Menu Tuulihatuilla ja salmiakkivaahdolla. Katemateriaaliksi sopii Chefs Culinar -keksilajitelma. Perustus on täytetty strösseleillä. Sisustuksessa maistuvat lisäksi Menu Mansikat ja Menu Kinuskikastike.

Munkeista rakennettu sormin syötävä värikäs torni

Viileä munkkiburgeri

Paista munkit Menu Esinostatetuista pulla-aihioista. Kuorruta ja halkaise. Sipaise pohjalle Menu Vadelmahilloa, pyöräytä päälle Menu Maidotonta mangojäätelöä ja viimeistele munkkiburgeri Menu Salmiakki-lakritsikas-tikkeella maustetulla kermavaahdolla.

Sokerisia houkutuksia

Valinnanvaikeuskin voi olla elämys – ainakin kun puhutaan munkkivitriinistä. Kuorruta kypsät munkit suklaalla ja erivärisillä ja -mallisilla strösseleillä. Useimmille munkit maistuvat kuitenkin tuttuun tapaan sokeroituina.

Munkkibuumi! Munkit ovat aina muodissa.

Virkistä munkkien myyntiä houkuttavilla kuorrutteilla, yllättävillä täytteillä ja värikkäillä strösseleillä.

Lue, mitä Kespron data kertoo munkkien ja muiden paistotuotteiden myynnistä >>

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä