Fazer Bon ja Fazer Sticky - todellisille herkuttelijoille

Fazer Munkkibaarin sulattamalla valmiit uutuudet tekevät herkuttelusta helppoa laadusta tinkimättä.

Julkaistu

Kuvat

Fazer Bakery

Täysin uudenlaiset tuotteet houkuttelevat kuluttajia herkullisella ulkonäöllään, uusilla mauillaan ja mehevällä runsaudellaan. Uutuudet inspiroivat nauttimaan itsensä hemmottelusta ja tuovat odotettua vaihtelua herkutteluhetkiin.

Todellisille herkuttelijoille pienemmät Fazer Bon herkkumunkit

FB Fazer Vanilla mocca Bon lautasella Munkit ovat tunnetusti nuoremman kohderyhmän herkkuja. Pienemmät premium-tason munkit sopivat kokonsa ja makumaailmansa ansiosta myös aikuisempaan makuun. Fazer tuo herkuttelijoille uudentyyppisiä, parempia munkkeja, jotka ovat maultaan herkullisempia ja ulkonäöltään houkuttelevampia kuin muut munkit. Niiden maku syntyy erilaisten herkullisten täytteiden, kuorrutteiden ja ripotteiden mielenkiintoisista yhdistelmistä.

Kaksi suussa sulavaa vaihtoehtoa:
Fazer Berry Bon
Purppurainen, karhunvatukanmakuinen kuorrute, marjainen mustikkatäyte ja pinnalla ripaus kuivattua mustaherukkaa. Laktoositon.
Fazer Vanilla mocca Bon
Täyteläisen pehmeä mokanmakuinen kuorrute, vanhan ajan vaniljatäyte ja keksimuru-ripote. Laktoositon.

HUOM! Fazer BON munkit saatavilla 4.2.2019 alkaen

Fazer Sticky – täytetyt kierrepullat kaikilla herkuilla

FB Fazer Cinnamon Vanilla Sticky lautasella Nuoriso ja nuoret aikuiset odottavat pullalta lisää mehevyyttä ja runsautta. Perinteisten pullien rinnalle on jo pitkään toivottu jotain uutta ja kiinnostavaa. Sticky on uusi tahmean herkullinen kierrepulla, jonka päällä on suussa sulava kuorrute ja kierteistä paljastuu runsas täyte. Se on pulla kaikilla herkuilla: täytetty ja kuorrutettu, kauniiksi koristeltu, runsas ja mehevä. Pulla on leivottu kuppiin, joka pitää sen pehmeänä ja helpottaa syömistä – pullahan on sormia tahmaavan herkullinen.

Heittäydy pullan kierteisiin kahden maun voimin:
Salty Caramel Sticky
Kutkuttavan kinuskinen, pehmeä kierrepulla suolakinuskitäytteellä ja -kuorrutteella. Pinnalla keksimurua ja ripaus kinuskikrokanttia. Vähälaktoosinen.
Cinnamon Vanilla Sticky
Koukuttava kanelilla ja vaniljalla täytetty kierrepulla. Täyteläinen, kanelin makua täydentävä kuorrute. Pinnalla keksirouhetta ja vaniljaista raesokeria. Vähälaktoosinen.

FB Fazer Salty Caramel Sticky lautasella

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä