Trendikkäästi brunssille

Kokoa paikkakunnan paras kattaus kansainvälisistä brunssitrendeistä ja Kespron upeista uutuustuotteista – tuorepuuroja, etnisiä makuja ja vegaaniherkkuja!

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Valitsetpa viikonlopun brunssin teemaksi terveellisyyden, italialaisuuden, vegaaniset valinnat tai vaikka karibialaisuuden, löydät kaiken tarvittavan monipuoliseen kattaukseen Kesprosta. Voit myös hyödyntää edellisenä päivänä ylijääneet ruoat ja raaka-aineet. Laita luovuus peliin ja mielikuvitus töihin ja hyödynnä hävikki myös brunssin markkinoinnissa. Hävikkiaamiainen vetoaa tiedostaviin asiakkaisiin.

Fruity!

Värikästä, raikasta ja vitamiinipitoista! Uudet 100% Menu-hedelmäsoseet sopivat smoothieihin, kastikkeisiin, leivontaan, jälkiruokiin ja drinkkeihin.

Menu Hedelmäsoseesta tehty keltainen smoothie

Yllätä leivänpäällisillä!

Trendikkäimmät voileivät viimeistellään sitrusviipaleilla, juureslastuilla tai marjoilla.

Papukahvia ja kaurajuomaa

Italialaisista Caffè Venezia -pavuista jauhat ja valmistat laadukkaat jauhatustuoreet suodatinkahvi- ja espressopohjaiset juomat. Keskitummaksi paahdetut Arabica-pavut ovat UTZ-sertifioituja.

Menu Kaurajuoma sopii myös kahvin joukkoon. Lisäksi se toimii ruoanlaitossa ja maistuu sellaisenaankin. Kaurajuoma on vegaaninen.

Italialaista kahvia valkoisessa kupissa

Italialaisia herkkuja

Kespron uudet italialaiset tuotteet ovat kuin tehty viikonloppujen hitaaseen herkutteluun. Houkuttele ja hemmottele asiakkaitasi alkuperämerkityillä italialaisilla juustoilla, leikkeleillä ja marinoiduilla kasviksilla.

Aamiaissalaattia

Puuro-, leipä- ja munakokkeliaamiaisten vaihtoehdoksi on nousemassa ruokaisat salaatit. Aamiaiselta tutut maut kananmunista pekoniin ja avokadosta papuihin lastataan nyt salaatti-pedille. Asiakkaita voi aamiaisbuffet’ssa rohkaista salaattien kokoamiseen salaattisekoituksilla, -kulhoilla ja -kastikkeilla. Appelsiinimehupohjainen salaattikastike toimii hyvin aamiaisella.

Kuohuviini-aamisella maistuu italialaisen viinitalo Sartorin omenaisen hedelmäinen prosecco.

Maistuu juuri nyt:

  • Etniset aamiaiset. Tarjoa meksikolaisia tai karibialaisia makuja tai vaikka pohjoisafrikkalaista shaksukaa.
  • Tuorepuurot. Sekoita kaurahiutaleet kaurajuomaan illalla ja täydennä tuoreilla hedelmillä aamulla.
  • Breakfast all-day. Joustavat työajat ja hektisyys saavat ihmiset syömään aamiaista entistä myöhemmin.
  • Terveellisyys. Muista tarjota myös kuitupitoisia, vähäkalorisia, -sokerisia, -rasvaisia ja -suolaisia aineksia.
  • Vegaanibreku. Kasvimaidot ja -jogurtit, aquafabamunakkaat sekä esimerkiksi kasviproteiinista tehdyt pyörykät maistuvat vegaanibrunssilla.

Katso myös:
Vinkit vegaanisen vappubrunssin tekemiseen >>
Hävikkivinkkejä ammattikeittiöihin >>

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä