Vastuullinen ja terveellinen valmisruoka ei ole myytti

Ruoka aiheuttaa yli kolmanneksen kulutuksemme ympäristövaikutuksista. Ei siis ihme, että vastuullisuus on jatkuvasti ajankohtainen aihe ruoka-alan keskusteluissa.

Julkaistu

Teksti

Feelia

Kuvat

Feelia

Paikallisuus, ympäristökuormituksen vähentäminen ja terveellisyys ovat vastuullisen ruokatuotannon ytimessä. Asiakkaille tällä on suuri merkitys, joka konkreettisimmin näkyy lähiruuan kiivaasti kasvaneessa suosiossa. Ruuan aitoutta ja luonnollisuutta korostava trendi on maailmanlaajuinen. Tässä jokaisen ruokaketjun toimijan on syytä olla mukana.

Aina laadukkaimmista raaka-aineista

Feelialle on tärkeää, että tiedetään millaisista oloista raaka-aineet tulevat. Esimerkiksi raaka-aineista tulee kotimaasta yli 90 %, suurin osa alle kahden tunnin kuljetusmatkalla. Monet tuottajat tunnetaan nimeltä. Ruoan kotimaisuusaste on merkittävästi korkeampi kuin alalla keskimäärin.

Suomessa kasvukauden lyhyys ja tuottajien korkea ammattitaito tarkoittavat monilta osin myös laadukkaampia raaka-aineita, joten kotimaisen maanviljelyn ja ruoantuotannon hyödyntäminen on samalla myös korkeaan laatuun panostamista. Juureksia uunivuoassa

Vastuullisuus ja terveellisyys eivät ole vain lupauksia – ne ovat tekoja

Monet hienoimmista innovaatioista ovat helppoja käyttää, mutta niiden vaivattomuuden taustalla on paljon määrätietoista työtä – kokeiluja, kehitystä, onnistumisia. Feelia hyödyntää tuotannossa omaa patentoitua autoklaavitekniikkaa. Se parantaa tuotteiden säilyvyyttä jääkaappilämpötiloissa, vähentää ruokahävikkiä ja pienentää tarvittavan varastotilan kokoa.

Feelia-tuoteperhe pohjaa ammattilaisten useiden vuosikymmenien kokemukseen elintarvikkeiden kypsentämisestä. Tämä kokemus yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi kehittämään Feelia-tuoteperheen: käsityönä esivalmistetut valmisruoat, joiden makua voidaan väittää ainutlaatuisen hyväksi.

Feelialla uskotaan, että terveellinen ruokavalio on ruokavalio, joka tarjoaa oikean määrän suojaravintoaineita ja energiaa, jotta elimistö pysyy terveenä ja aktiivisella liikkujallakin toimintakykyisenä. Saman filosofian mukaisesti Feelian tuotteisiin ei lisätä lainkaan lisäaineita. Kalakeittolautanen päältä kuvattuna

Helppo valmistaa – valmista nautittavaksi

Feelia tekee joka hetki kovasti töitä, jotta asiakkaat voivat nauttia paremmasta ruoasta vaivattomammin. Samalla Feelia on yhä kiinteämpi osa suomalaisen ruokakulttuurin muutosta, jossa valmisruoka on aidosti hyvää, terveellistä ja mahdollisimman lisäaineetonta – kotimaisuutta unohtamatta. Kuin kotiruokaa.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä