Vastuulliseksi varmennetut Kulta Katriina foodservice kahvit

Kulta Katriina Perinteinen ja Tumma paahto ovat nyt vastuulliseksi varmennettuja. Valikoimassa on lisäksi Kulta Katriina Reilu, joka on Reilun kaupan sertifioimaa kahvia.

Julkaistu

Kuvat

Meira Oy

"Vastuullisuuden merkitys kahveissa on lisääntynyt koko ajan, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme vastata Food Service -valikoimassamme tähän haasteeseen vuoden 2019 alusta lähtien. Kulta Katriina Perinteinen ja Tumma paahto ovat nyt vastuulliseksi varmennettuja. Valikoimassamme on lisäksi Kulta Katriina Reilu, joka on Reilun kaupan sertifioimaa kahvia", toteaa Meiran asiakasmarkkinointipäällikkö Susanna Koroma-Nyström, jonka vastuualueena on Food Service markkinointi.

Vastuulliseksi varmennettu

Meiran vastuullisesti varmennetut kahvit merkitään ”Vastuullisesti tuotettu” -tunnuksella. VastuullisestiTuotettu logo Tämä tunnus on takuu siitä, että Meiran vastuullisesti tuotettu kahvi on aina kolmannen osapuolen vastuulliseksi varmentamaa: 100 % sertifioidusta (UTZ, Rainforest Alliance) raakakahvista valmistettua.

"Tämä merkitsee sitä, että kahvi on kasvatettu ympäristön kannalta kestävästi ja sitä, että se on tuotettu vastuullisesti läpi koko toimitusketjun Meiran paahtimolle ja sieltä edelleen meidän asiakkaillemme", Koroma-Nyström kuvailee.

Kulta Katriina Perinteinen ja Tumma paahto

Ensimmäiset vastuulliseksi varmennetut Kulta Katriina -kahvit

Vuoden 2019 alusta Kulta Katriina Perinteinen ja Tumma paahto ovat aina kolmannen osapuolen vastuulliseksi varmentamaa eli 100 % sertifioidusta (UTZ, Rainforest Alliance) raakakahvista valmistettua.

"Valikoimassamme on tällä hetkellä kaikkiaan neljätoista Kulta Katriina Food Service -kahviannospakkausta, jotka saavat ”Vastuullisesti tuotettu” merkin pakkaukseensa. Vuoden aikana valikoima vielä laajenee", Susanna Koroma-Nyström kertoo.

Reilun kaupan Kulta Katriina Reilu

Kulta Katriina Reilu on Reilun kaupan sertifioimaa

Myös Reilun kaupan kahvit ovat vastuullisesti tuotettuja. Kulta Katriina Reilu on korkealaatuinen Reilun kaupan kahvi, jonka runsas maku on peräisin Väli-Amerikan tarkkaan valikoiduista kahvipavuista, Reilun Kaupan sertifioiduilta tiloilta Kolumbiasta ja Hondurasista.

"Kulta Katriina Reilu -valikoimaamme tulevat maaliskuussa 2019 uutuutena myös pavut", Koroma-Nyström toteaa.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä