Kulta Katriina Reilu vastaa valveutuneiden kuluttajien toiveisiin

Kahvien ostamisessa eettisyys on yhä tärkeämpi valintakriteeri suomalaiselle kuluttajalle. Kulta Katriina on tuonut nyt myös Reilun kaupan sertifioidun kahvin osaksi Kulta Katriina -tuoteperhettä.

Julkaistu

Kuvat

Meira

Kahvien ostamisessa eettisyys on yhä tärkeämpi valintakriteeri suomalaiselle kuluttajalle. Kulta Katriina haluaa tarjota suomalaisille kahvinkuluttajille monipuolisen kahvivalikoiman ja on tuonut myös Reilun kaupan sertifioidun kahvin osaksi Kulta Katriina -tuoteperhettä.

Kulta Katriina Reilu on korkealaatuinen Reilun kaupan kahvi, jonka runsas maku on peräisin Väli-Amerikan tarkkaan valikoiduista kahvipavuista. Keskivaalea paahto (2) antaa kahville sopivaa hapokkuuta ja korostaa sen upean tasapainoista ja marjaisaa makua.

Mikä on reilu kauppa?

  • Reilun kaupan kriteerit kattavat viljelijöille ja suurtilojen työntekijöille maksettavat korvaukset, työntekijöiden oikeudet, työolot ja ympäristön.

  • Reilun kaupan ansiosta kehitysmaiden viljelijät ja työntekijät saavat mahdollisuuden parantaa toimeentuloaan sekä päättää itse omasta tulevaisuudestaan.

  • Kuluttajalle Reilu kauppa tarjoaa yksinkertaisen tavan vähentää globaalia köyhyyttä ja vaikuttaa myönteisesti kehitysmaiden ihmisten elämään arkisten valintojen kautta.

"Reilu kauppa on Suomen tunnetuin kahvin vastuullisuussertifiointi. Näytä asiakkaillesi, että vastuullisuus on yrityksellesi tärkeää ja valitse Reilun kaupan kahvi." Taika Koivula, Reilu kauppa ry:n HoReCa-yhteysvastaava

Kulta Katriina Reilua vaativallekin asiakkaalle

Kulta Katriina Reilu -kahvin paketit

  • KULTA KATRIINA REILU 450 g SJ EAN ME (10 x 450 g) 6420102576175

Kulta Katriina Reilu on saatavana nyt myös HoReCa-pakkauksissa:

  • KULTA KATRIINA REILU 100 g HJ EAN ME (50 x 100 g) 6420102576779

  • KULTA KATRIINA REILU 300 g PKJ EAN ME (18 x 300 g) 6420102576786

Tarjoa Kulta Katriina Reilua vaativallekin asiakkaalle! Kulta Katriina Reilu on myös makuvoittaja: se voitti syksyn 2017 uutuuskahvien makutestin (IS 02.11/2017).

Laita Kulta Katriina Reilu tarjolle esimerkiksi Kulta Katriina Perinteisen tai Kulta Katriina Luomun rinnalle ja osoita, että kuluttajien toiveet otetaan yrityksessäsi huomioon.

Kulta Katriina kahvituoteperhe

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä