Vihdoinkin täysin uusi tapa käyttää perunaa!

Uudet innovatiiviset uutuudet, Mestari Perunanuudeli ja Mestari Perunahippu ovat pitkän ja hartaan ajatustyön tulos. Voisiko perunaa käyttää muulla tavoin? Niin, että perunatuotteet sopisivat tämän ajan keittiötrendeihin ja vaatimuksiin.

Julkaistu

Teksti

Pohjolan peruna

Kuvat

Pohjolan peruna

Jotain ihan uutta perunasta

Patentoidulla valmistusmenetelmällä puhtaasta kotimaisesta perunasta syntyi Mestari Perunanuudeli ja jatkoksi Mestari Perunahippu. Olemme innoissamme, että saamme esitellä uutuudet, jotka ovat monipuolisia, ainutlaatuisia ja loputtomasti vaihtoehtoja tarjoavia tuotteita. Ennen kaikkea kyseessä on täysin uusi ja ekologinen tapa käyttää perunaa. Tuotteiden valmistukseen on käytetty ainoastaan kotimaista perunaa. Mitään muuta ei ole lisätty. Tuotteet ovat gluteenittomia, laktoosittomia ja lisäaineettomia. Mestari Perunanuudelilla ja Perunahipulla voit korvata mm. riisin, nuudelin ja pastan. Ainutlaatuisen valmistusmenetelmän ansiosta Perunanuudelin ja hipun rakenne kestää kypsentämistä, sekoittamista ja hauduttamista. Toimii myös kylmävalmistuksessa. Pienennä myös ruokahävikkiä, Mestari Perunanuudeli ja Perunahippu ovat pakastetuotteita, jolloin aineksia voidaan käyttää juuri sen verran kuin on tarpeen.

pp mestari perunanuudeli 1500x1000 v3

Vastuullista ruokaa ympäristöä kunnioittaen

Mestari ammentaa makunsa puhtaista, suomalaisista raaka-aineista. Tuotteiden laadukas raaka-aine tulee omien sopimusviljelijöiden lähitiloilta, joissa perunaa kasvatetaan ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Kotimaisella perunalla on pieni vesi- ja hiilijalanjälki, jonka lisäksi käytämme Mestari-tuotteiden valmistuksessa kotimaista bioenergiaa. Tasainen laatu ja hyvä maku ovat asioita, joista ei tingitä koskaan. Ne ovat meille kaiken tekemisen perusta.

Mestari Perunanuudeli 3x2kg 6430028239108
Mestari Perunahippu 3x3kg 6430028239115

Tutustu Mestari-perheeseen www.mestariperunat.fi

pp mestari perunahippu 1500x1000 v1

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä