Apetit

Apetitin valikoimassa on vihannespakasteita, ruokapakasteita, kalapakasteita ja ruokaöljyjä. Valmistamme kasviksista maukkaita, helppoja ja hyvinvointia edistäviä pakastetuotteita. Rypsistä ja rapsista jalostamme laadukkaita kasviöljyjä. Haluamme olla menestyvä, kasvipohjaisiin tuotteisiin keskittyvä yhtiö.

Kaikille hyvä ruoka. Läheltä.

Apetitin juuret ovat Satakunnassa, olemme vahvasti integroituja kotimaiseen alkutuotantoon. Raaka-aineistamme yli 80 % ovat kotimaisia. Olemme luoneet pitkäjänteisellä yhteistyöllä sopimusviljelijöidemme kanssa Vastuuviljely-menetelmän. Apetit Vastuuviljely tarkoittaa sitä, että tuotamme luontoa kunnioittaen puhtaita, kotimaisia avomaan vihanneksia. Kasvikset voidaan jäljittää viljelijäkohtaisesti aina tietylle peltolohkolle asti.

34 miljoonaa kiloa kasviksia

Apetitin 130 kotimaista sopimusviljelijää tuottavat meille 34 miljoonaa kiloa puhdasta vastuuviljelyä ruokaa. Tarkkaan suunniteltu ja ajoitettu viljely mahdollistaa sadonkorjuun kasvisten ollessa juuri parhaimmillaan.

Suomalaiseen makuun

Tuotekehityksemme kehittää suomalaiseen makuun sopivia ja samalla trendikkäitä tuotteita. Haluamme, että tuotteemme ovat ravitsemuksellisesti ja vastuullisesti hyviä valintoja ja siksi Sydänmerkki ja MSC- merkki ovat meille tärkeitä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin tuotteidemme puhdas ja hyvä maku.

Rakkaudesta ruokaan. Apetit.

Tuotekategoria: Kaikki