Arla

Arla-tuotteisiin kuuluvat monipuoliset maitotuotteet: maidot, piimät, kermat, jogurtit, rahkat ruoanvalmistuskermat sekä juustot ja voi.

Arlan Maitoa Suomesta on 100 % suomalaista

Maidon lisäksi jalostamme raikasta raaka-ainettamme moniin muihin Suomessa kehitettyihin ja valmistettaviin tuotteisiimme tulee meille yli 460 maidontuottajalta ympäri Suomea. Arlan Maitoa Suomesta pakataan Sipoon meijerissä ja Hämeenlinnan Osuusmeijerissä.

Sipoon meijerissä jogurtit, ruokakermat ja rahkat

Sipoossa valmistetaan herkulliset jogurtit: sisäiseen hyvinvointiin keskittyvä Arla Got Guts? jogurttisarja lisäaineettomat ja luonnolliset Arla Luonto+ jogurtit, herkutteluhetkiin sopivat Arla Ihana -moussejogurtit sekä suositut Arla, Arla Kalinka ja Perinteiset jogurtit. Jogurttivalikoiman lisäksi Sipossa syntyvät myös Arlan rahkat ja ruoanvalmistuskermat.

Arla juustot - leivälle, salaatteihin ja ruoanlaittoon

Valikoimastamme löytyy useita erilaisia juustoja, jotka sopivat niin leivän päälle, salaatteihin kuin ruoanlaittoon. Arlan juustot tuovat leivän päälle ja ruokiin luonnollisen hyvää makua Ihan tolkuton valikoima toinen toistaan hillittömämpiä juustoja löytyy Arla Tolkuttomat juustot -tuoteperheestä.

Tuotekategoria: Kaikki