Beaumont des Crayères

Beaumont des Crayères on Mardeuilin kylään vuonna 1955 perustettu osuuskunta, johon kuluu 250 pienviljelijää. Mardeuil tunnetaan laajalti yhtenä parhaista alueista Pinot Meunierin kasvattamiseen, ja tumma rypäle onkin Beaumont des Crayèresin tarhoja hallitseva lajike. Viinitarhojen kokonaispinta-ala on vain 90 hehtaaria, joten niitä viljelläänkin kuin puutarhatilkkuja – ilman koneita ja kemikaaleja.

Beaumont des Crayères’n viineihin käytetään ainoastaan omien viljelijöiden rypäleitä, mikä mahdollistaa tarkan laatukontrollin koko tuotantoketjussa. Beaumont des Crayères onkin tunnettu hyvätasoisista ja edullisesti hinnoitelluista samppanjoistaan.

Beaumont des Crayères panostaa vahvasti samppanjan laatuun. Omien viinien tuotantoon kelpuutetaan vain parhaat rypäleet. Jokainen rypälelajike käytetään toisistaan erillään, mikä antaa viinimestarille vaikuttavan valikoiman viinejä parhaiden samppanjoiden luomista varten. Jokaiseen BdC:n samppanjapulloon on merkitty korkin vaihtopäivä, minkä perusteella asiakas voi varmistaa samppanjan olevan parhaimmillaan sitä tarjoiltaessa.