Castelli

Nuova Castellin historia ulottuu aina vuoteen 1892 saakka Pohjois-Italiaan, jossa Castelli edelleen sijaitsee. Carlo Castelli perusti yrityksen, joka tuotti gorgonzolajuustoa. Aluksi yritys oli melko vaatimaton, mutta kasvoi nopeasti tuotteen laadun ansiosta. Esimerkiksi Castelli Parmigiano Reggianon maitotila on suurin Italiassa ja se tuottaa noin 120 pyörää päivässä – Castelli Group vastaa 30% kaikista Parmigiano Reggianon juuston viennistä.

Nykyään Castelli tuottaa eräitä Italian tunnetuimmista juustoista ja se on yhtä kuin perinne, laatu ja palvelu. Yrityksen kasvu ei ole koskaan heikentänyt Castellin luotettavuutta ja huolellisuutta. Ne ovat ominaisuuksia, jotka ovat tyypillisiä käsityöläistuotteille ja jotka ovat Castellin menestyksen perusta. Vaikka koneet auttavat toistuvia vaiheita, Castellin juustot valmistetaan edelleen pääosin käsin perinteiden mukaisesti ja suojelukonsortioiden asettamien tiukkojen sääntöjen mukaisesti.

Kun valitset Castellin tuotteita voit olla varma että saat aitoja, italialaisia ja maukkaita juustoja. Castellin filosofia on pyrkiä entistä korkeampiin laatutasoihin ja tarjota parhaita tuotteita alalla. Tämän vuoksi Nuova Castelli voi taata laajan valikoiman DOP-juustoja joilla on syvät juuret alueilla missä heidän laadukkaat raaka-aineet käsitellään hienoiksi juustoiksi. Yrityksen erinomaiset tuotteet ovat: Parmigiano Reggiano DOP, Grana Padano DOP, Gorgonzola DOP, Taleggio DOP, Mozzarella di Bufala Campana DOP, Pecorino Toscano DOP ja Mozzarella STG. Nuova Castellin jatkuva tavoite saavuttaa paras mahdollinen laatu on vahvistettu ja sertifioitu DOP-merkinnällä, mikä tekee siitä yhden luotettavimmista laadun valmistajista.

Laaja valikoima erilaisia italialaisia juustoja tekee Castellista ainutlaatuisen. Yritys edustaa parasta laatua ja osoittaa myös italialaisen juustoteollisuuden ainutlaatuisuuden.