DeliMax

Kuopiolainen mehubrändi DeliMax on toiminut jo yli neljännesvuosisadan suomalaisessa Food Service -markkinassa. Meidät tunnetaan ammattikeittiöissä ja elintarviketeollisuuden yrityksissä pitkäaikaisena ja luotettavana yhteistyökumppanina, joka taitaa aitojen mehutiivisteiden sekä lisäaineettomien hedelmä- ja marjasoseiden valmistuksen ja pakkaamisen. Tarjoamme myös markkinoiden laajimman valikoiman mehuautomaatteja niihin suunniteltuine tuotteineen.

Olemme ainoa itsenäinen alan yritys Suomessa, siksikin voimme tarjota asiakkaillemme erityisen joustavaa henkilökohtaista palvelua ja aidosti ympäristöystävällisiä lähituotteita. Mehutehtaamme sijaitsee Kuopion Vehmasmäessä. Laadukkuus, toimitusvarmuus, hintojen kilpailukykyisyys, ympäristöystävällisyys, hyvä henkilökohtainen palvelu ja kaiken summana asiakastyytyväisyys ovat työmme vankka perusta.

Mehut

Valmistamme ja pakkaamme kaikki mehutiivisteemme rautaisella ammattitaidolla omalla mehutehtaallamme Kuopiossa. Laadukkaat raaka-aineet, osaava henkilökunta sekä hyvä vesi takaavat ensiluokkaiset tuotteet.

Hiilijalanjäljen pienentämiseksi pyrimme mehutiivisteissä maksimaaliseen laimennussuhteeseen. Mehutiivisteiden kehitystyön myötä olemme onnistuneet vähentämään ympäristöä kuormittavaa pakkausjätettä ja kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä. Samalla pystymme tarjoamaan parempaa työergonomiaa henkilökunnallesi: pienemmät pakkaukset ovat kevyempiä ja turvallisempia siirrellä.

Hedelmä- ja marjasoseet

DeliMax hedelmä- ja marjasoseet eivät sisällä muuta kuin hedelmää ja marjaa. Niihin ei ole lisätty sokeria, eikä säilöntäaineita. DeliMax soseet on pakattu käytevään kolmen kilon uudelleen suljettavaan bib-pussiin, ja ne säilyvät avaamattomana huoneen lämmössä. DeliMax soseperheestä löydät myös paksummat 170 % mango, persikka ja omenasoseet.

Tuotekategoria: Kaikki