Fazer Kiireetön

Fazer Kiireetön - käsin leivotun tasoinen paistoleipäsarja

Leivällä on iso rooli ravintolan, kahvilan ja hotellin antimissa, ja sillä voi nostaa annoksen arvoa. Ammattikeittiöihin Fazer Kiireetön tuo nopeutta, helppoutta ja tasalaatuisuutta – unohtamatta käsin leivotun tasoisen leivän mukanaan tuomaa profiilin nostetta aamiaiselle, lounaalle, vitriiniin tai fine diningiin, mikä asiakkaan ravintolakonsepti ikinä sitten onkaan.

Maailman muuttuessa ympärillämme yhä nopeammin, olemme uudenlaisten haasteiden edessä. Valmiiksi leivottu, laadukas leipä helpottaa työvoimakustannuksia, kun leipää ei olekaan välttämätöntä leipoa ravintolassa itse. Kustannuselementtien noustessa leipä on kilohinnaltaan edullisempaa moneen muuhun raaka-aineeseen verrattuna – voisiko leipä olla osa ruoka-annosta ja näin lisätä ruoka-annoksen katetta? Myös hävikki vähenee, sillä leipien valmistaminen kestää vain 10 minuuttia. Leipäpöytää voi helposti täydentää menekin mukaan, eikä leipiä tule leivottua turhaan.

Kun leipä leivotaan juureen pitkällä, kiireettömällä prosessilla ja se jätetään patalepoon, viljan omat maut tulevat esiin. Fazer Kiireetön -leivät ovat tavallista vaaleaa leipää huomattavasti kosteampia, jolloin leipä kestää kovankin paistamisen ilman kuivumista. Kovan ja rapean kuoren suojaaman kostean sisuksen ansiosta leipä säilyy useita päiviä tuoreen tuntuisena eikä murustu leikatessa. Yksinkertaiset ainesosaluettelot ja lisäaineettomuus, artesaanileivonnan opit, juurileivonta sekä kotimaisuus – kaikki nämä yhdistyvät Fazer Kiireetön -tuotesarjassa.

Fazer Kiireetön -tuoteperheessä on kahdeksan erilaista leipää, kolme sämpylää sekä yksi patonki. Kaikki Fazer Kiireetön -leivät leivotaan kotimaisista oman myllyn jauhoista Lappeenrannan leipomossamme.