FOODDUCK®

FOODDUCK® -leviteannostelijassa käytettävä FOODDUCK Margariini 60 on suomalainen margariini. Margariinin valmistaa tunnettu Keijun valmistaja, Bunge Finland Oy Raisiosta. Tuote pakataan yrityksen omalla pakkauslaitoksella Naantalissa.

Foodduck Oy – automaattisen leviteannostelun edelläkävijä

Foodduck Oy on suomalainen vuonna 2012 perustettu yritys. Foodduck Oy on edelläkävijä ravintoloiden asiakaspalvelutiloissa ja ammattikeittiöissä käytettävien rasvojen, tuorejuustojen ja muiden levitteiden automaattisissa annosteluratkaisuissa.

FOODDUCK®-leviteannostelija on ainoa laatuaan maailmassa. Yrityksen vision mukaan FOODDUCK on tulevaisuudessa niin ravintolalle kuin ruokailijoille merkki vastuullisesta ja ekologisesta leipäpöydästä.

FOODDUCK-leviteannostelijat valmistetaan Suomessa. Tuotteet kantavat ylpeänä Avainlippu- ja Design from Finland –tunnuksia merkkeinä kotimaisesta laadusta, osaamisesta ja luotettavuudesta.

Kohti hygieenistä ja vastuullista leipäpöytää

Leviteannostelija on hygieeninen ja kestävää kehitystä tukeva levitteiden tarjoiluratkaisu ravintoloiden palvelulinjastolle tai leipäpöytiin. Kun ravintolat tai ruokalat siirtyvät leviterasioiden tai annospakkausten käytöstä FOODDUCK® -annostelijaan, vähenee jätteen määrä oleellisesti. Laitteeseen kehitetty pakkaus on ekologinen: alumiinia ei käytetä lainkaan, ja muovia kuluu selvästi vähemmän kuin perinteisissä leviterasioissa.

FOODDUCK parantaa hygieniaa ja leipäpöydän yleistä siisteyttä. Automaattisen annostelun ja laitteen helpon puhdistamisen ansiosta levitteeseen tai laitteeseen ei kosketa käsin, ja levitteen mikrobiologinen laatu säilyy aina hyvänä. Levitettä ei myöskään enää mene hukkaan, koska FOODDUCK annostelee levitteen tarkasti ja puristaa siihen kehitetyn pussimallisen pakkauksen tyhjäksi.

FOODDUCK® margariini on maidoton, laktoositon ja soijaton 60 % rasvaa sisältävä suomalainen margariini. Tuote soveltuu vegaaniseen ruokavalioon ja se on kouluruokasuositusten mukainen tuote. FOODDUCK margariinille on myönnetty Sydänmerkki, mikä osoittaa, että kyseinen tuote on terveyden kannalta parempi vaihtoehto.