Gelatolab

Me. Kotimainen yksityinen yritys Espoosta. Artesaanijäätelöiden pioneeri Suomessa jo vuosituhannen vaihteesta. Laajasti osaamista, innokkuutta, nöyryyttä ja rakkautta laadukkaasti toteutettuun jäätelöön.

Intohimo. Me rakastamme jäätelöä. Nautimme jäätelöstä ja sen valmistamisesta jokaisena päivänä. Huomaat sen tuotteissamme.

Raaka-aineet. Valikoimme raaka-aineet huolella ja hyväksymme niistä vain parhaat. Tuotteidemme maut ovat puhtaita ja aitoja.

Tuotanto. Kotimainen pientuotanto. Kotimaisesta maidosta. Käsin. Artesaanitapaan vertikaalisin pienkonein. Ammattitaidolla. Tunteella. Jokaista yksityiskohtaa vaalien.

Tuotteet. Jäätelömme ovat artesaanityyppisiä, laadukkaita ja persoonallisia ja ne valmistetaan ainoastaan parhaista saatavilla olevista raaka-aineista, täysin ilman keinotekoisia maku- tai väriaineita. Ne maistuvat aidosti, puhtaasti ja täyteläisesti nimensä mukaisesti.

Sorbettivalikoimamme on markkinoiden kattavin ja kaikki sorbettimme ovat laktoosittomia ja maidottomia. Sorbettien marja- ja hedelmäpitoisuus on parhaimmillaan jopa 40%. Rasvaa 0%.

Vegaanijäätelöt ovat uusin innovaatiomme. Nämä tuotteet kilpailevat maullaan ja koostumuksellaan minkä tahansa perinteisen jäätelön kanssa.

Muuta. Entiseltä nimeltään Dolze.

Lue lisää täällä.

Tuotekategoria: Kaikki