Juustoportti

Juustoportti on monipuolisesti vastuullinen perheyritys, jonka toiminta perustuu tavoitteelliseen tuotekehitykseen, laadukkaisiin tuotteisiin, henkilökunnan korkeaan osaamiseen ja suomalaisiin raaka-aneisiin. Juustoportin kaikissa tuotteissa korostuu myös ekologisuus ja eettisyys, jatkuva toiminnan kehittäminen, sekä kuluttajatrendien seuraaminen.

Juustoportilla on pitkät perinteet maankuulun leipäjuuston valmistuksessa, erikoisosaamista asidofilus-bifido-hapanmaitotuotteissa, sekä ainutlaatuiset kansainvälisestikin menestyneet kellarikypsytetyt erikoisjuustot. Juustoportti on tutkitusti Suomen arvostetuimpia brändejä.

Erityisesti ravintolasektorille soveltuvilla erikoisjuustoilla voit erikoistua ja erottautua kilpailijastasi. Juustoportin kellarikypsytetyt erikoisjuustot ovat suomalaisia, artesaanityönä tehtyjä, maistuvia ja arvostettuja. Ne soveltuvat sellaisenaan alku- ja jälkiruokiin, lämmitettynä myös pääruokiin. Pidempään säilyvät ESL-maidot pienentävät ruokahävikkiä ja parantavat sesonkeihin varautumista. Palvelutiskeille soveltuva FRESH-jogurtti- ja kaurapohjien avulla loihdit uniikkeja ja mitä mielikuvituksellisempia välipaloja asiakkaan toiveista lisäämällä FRESH-pohjaan marjoja, hedelmiä, soseita, siemeniä, tms.

Valitsemalla Juustoportin, valitset vastuullisuuden.

Tuotekategoria: Kaikki