Juustoportti HYVIN

Juustoportti HYVIN – vastaus sokerihaasteeseen

Sokeroimattomat ja makeutusaineettomat Hyvin-tuotteet ovat terveellinen ratkaisu markkinoiden sokerin vähentämishaasteeseen. Sokerin vähentäminen on edelleen tutkitusti kasvava trendi ja monipuolinen Hyvin tuotesarja on tämän vahvistuvan trendin keskiössä.

Hyvin-tuotesarja on pienen yrityksen suuri innovaatio, joka on onnistunut esimerkki pitkäjänteisestä tuotekehitystyöstä. Markkinoiden ensimmäisten sokeroimattomien ja makeutusaineettomien Hyvin-jogurttien jälkeen tuoteperhe on kasvanut mehukeittoihin, kaakaojuomaan, rahkoihin ja uusimpana mukaan otettaviin juotaviin jogurtteihin ja proteiinijuomiin. Kaikissa Hyvin-tuotteissa toteutuu tuoteperheen lupaus sokeroimattomuudesta ja makeutusaineettomuudesta.

Vitriinimyynnissä Hyvin-tuotteet ovat terveellisiä ja maistuvia välipaloja, jotka houkuttelevat ostamaan myös kauniilla pakkauksillaan. Hyvin-tuotteet ovat nousseet nopeasti nuorten ja aikuisten suosioon, jotka muodostavatkin yhä kasvavan välipalojen ostajaryhmän. Terveystietoiset kuluttajat arvostavat sokeroimattomuuden ja makeutusaineettomuuden yhdistelmää ja valitsevat mielellään terveellisemmän ja helpon välipalan. Kasvata siis vitriinituotteiden myyntiäsi Hyvin-tuotesarjan avulla!

Valitsemalla Juustoportin, valitset vastuullisuuden.

Lisätietoja: www.juustoportti.fi/hyvin

Tuotekategoria: Kaikki