Kiilto Pro

Halutessasi parhaat hygieniaratkaisut vastaus on Kiilto Pro

Valitessasi Kiilto Pron saat alan parhaat asiantuntijat tukemaan toimintaasi. Olemme lähellä sinua ja tarjoamme mutkattoman, turvallisen ja vastuullisen yhteistyön ympäristönäkökulmat huomioiden. Korkeatasoinen koulutus ja tekninen asiakaspalvelu varmistavat ratkaisujen toiminnallisuuden. Suomalainen tuotekehityksemme reagoi nopeasti uusiin haasteisiin ja innovatiiviset kestävän kehityksen ratkaisut varmistavat parhaan asiakaskokemukseen, ammattilaisilta ammattilaisille.

Laadukas lopputulos syntyy yhteistyöllä

Ammattikeittiöiden täytyy pystyä varmistamaan ruokaturvallisuus ja laadukas ruoka. Puhtaus on olennainen osa hygieenistä ruokaa ja ruokailua. Autamme sinua hallinnoimaan puhtautta helposti alusta loppuun asti. Kiilto Pro tarjoaa enemmän kuin pelkkiä tuotteita: autamme asiakkaitamme onnistumaan palvelun, digitaalisten työkalujen ja asiantuntijuutemme avulla. Asiantuntijoidemme avulla voit valita esimerkiksi parhaan mahdollisen konepesuaineen astioiden pesuun. Lupauksemme ympäristölle on näkyvillä myös ammattikeittiöissä. Tarjoamme Joutsenmerkittyjä tuotteita ja oma Natura-sarjamme on tehty täysin kasvipohjaisista raaka-aineista ja uusiutuvista materiaaleista. Tuotteilla on Joutsenmerkki ja Allergiatunnus, jotka viestivät käyttäjä- ja ympäristöturvallisista, mutta silti tehokkaista tuotteista.

Ympäristö edellä myös pakkauksissa

Kiilto Pron etiketit uudistuvat kaikissa tuotteissa vuoden 2021 aikana. Taustalla on halu luoda selkeä yhtenäinen brändi ja tuoda markkinoille vahva Kiilto niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla. Tavoitteena on raikas ja pelkistetty ulkonäkö sekä tuotteiden helpompi tunnistettavuus asiakkaalle. Pakkausten ulkonäkö tulee osassa tuotteita muuttumaan myös muuten, sillä useat tuotteet tullaan pakkamaan kierrätysmuovista valmistettuihin pakkauksiin. Jokaisesta etiketistä tulee samalla myös löytymään tyhjän pakkauksen kierrätysohje. Muutos on osa Kiillon Lupausta ympäristölle ja panostus kiertotalouteen sekä kestävään kehitykseen. Myös tutut Serto Pro -brändin alla olleet nestemäiset pesu- ja huuhteluaineet ovat tammikuusta 2021 eteenpäin Kiilto Pro. Uuden ilmeen ja brändin lisäksi tuotteiden kehityksessä on otettu ympäristö entistä paremmin huomioon. Hajusteettomat vaihtoehdot ovat Joutsenmerkittyjä, minkä lisäksi niillä on Allergiatunnus ja ne ovat myös Vegan –merkittyjä.

Tuotekategoria: Kaikki