Knorr Garde d'Or

Herkullisimmat kastikkeet helposti!

Kastikkeiden teko on usein aikaa vievää ja ensiluokkainen lopputulos edellyttää hyvää ammattitaitoa. Knorr Garde d’Or -kastikkeet tarjoavat kaikille keittiöille oikotien herkullisten kastikkeiden valmistamiseen helposti ja nopeasti ilman alkuvalmisteluja.

Käytä sellaisenaan tai tuunaa itse

Knorr Garde d’Or -kastikkeet ovat käyttövalmiita sellaisenaan: purkki auki, lämmitys ja herkullinen kastike on valmis tarjottavaksi. Sen ansiosta hyvän ruoan ammattilaisten aikaa säästyy vaativampiin työvaiheisiin, mikä tuo helpotusta myös alalla yleiseen työvoimapulaan. Halutessasi voit kuitenkin myös muunnella kastikkeita oman makusi mukaan. Pienilläkin kikoilla loihdit kastikkeisiin mieleisiäsi vivahteita esimerkiksi mausteiden ja yrttien avulla.

Neljä klassista, herkullista makua

Knorr Garde d’Or -kastikkeista löydät oikean kumppanin lähes kaikille lämpimille ruokalajeille. Jokainen kastike on suunniteltu ja valmistettu ammattikeittiöiden tarpeisiin sekä reseptiikka että käyttöominaisuudet huomioiden. Kätevästä litran tetrasta kastiketta on helppo annostella tarpeen mukaan, mikä auttaa jopa hävikin vähentämisessä.

Béarnaisekastike

Ranskalaisen keittiön klassikko, jolla aateloit parhaat pihvisi. Erinomainen kumppani myös leikkeille ja broilerille.

Hollandaisekastike

Kalaruokien rakastama kastike, joka on klassinen valinta myös parsalle. Maistuu muidenkin kasvisten lisukkeena.

Juustokastike

Pehmeän täyteläinen juustokastike, joka on parhaiten kotonaan pastan seurassa.

Pippurikastike

Kermainen ja perinteinen kastike, jonka maku sopii täydentämään lähes kaikkia liharuokia. Kokeile vaikkapa leivitetyille leikkeille!

Vinkki: kokeile myös gratinointiin!

Knorr Garde d’Or Bearnaise-, Hollandaise- ja Juustokastike sopivat mainiosti myös gratinointiin.