Mestari

Mestari tuottaa laadukkaita perunatuotteita jo vuosikymmenten kokemuksella

Mestarin tekemisissä luottamus kotimaisiin raaka-aineisiin on horjumaton. Se on hyvän maun ja puhtaan ruoan lähtökohta. Mestari-tuotteiden laatu alkaa rakentumaan ketjun alkupäästä, omilta sopimusviljelijöiltä. Laadun takana on useita kymmeniä sopimusviljelytiloja ja liuta kokeneita viljelijöitä perheineen, jopa useammassa sukupolvessa. Laatu on kaiken tekemisen perusta eikä siitä tingitä koskaan.

Mestari-tuotteiden valmistuksessa kunnioitetaan ympäristöä ja tuetaan kestävää kehitystä. Tuotteiden valmistuksessa käytetään kotimaista bioenergiaa, joka tuotetaan omassa lämpölaitoksessa. Hävikin minimoimiseksi tuotannon sivujakeita toimitetaan mm. rehuteollisuuteen ja niistä kehitetään uusia tuotteita. Kun raaka-aine ja energia tulevat läheltä, on hiilijalanjälkikin verraten pieni.

Mestari ranskanperunat tunnetaan hyvästä mausta

Ranskalaisissa maistuu puhdas, suomalainen peruna eikä pintaa ole käsitelty pinnoitteilla. Ne on tehty alusta loppuun aidosta kokonaisesta perunasta. Monelle Mestarin poimutettu ranskanperuna on tuttu jo vuosikymmenten takaa. Mestari ranskanperuna on ollut markkinoilla jo 80-luvulta ja sen suosio vain jatkuu.

Premium-ranskanperunoihin on tullut uusia tulokkaita: Tuhti tikkuperuna, kuorellinen maalaisranskanperuna ja Kymppi tikkuperuna. Ja löytyypä Mestarilta myös puikulaperunasta valmistettu ranskanperuna, joka ihastuttaa eksotiikallaan ja ylivertaisella maullaan. Puikula nostaa perunatuotteet aivan uudelle tasolle antaen samalla lisäarvoa niin ravintoloiden ruokalistoille kuin kuluttajankin kulinaristisiin hetkiin.

Perunasta on moneksi

Ylpeänä saamme esitellä uudet innovatiiviset tuotteet, jotka vievät perunan käytön uudelle tasolle. Mestarin Perunanuudeli ja Perunahippu ovat pitkän ja hartaan kehitystyön tulos ja ne valmistetaan patentoidulla valmistusmenetelmällä. Voit korvata mm. riisin, nuudelin tai pastan ekologisella perunalla. Valmistusmenetelmän ansiosta Perunanuudelin ja hipun rakenne kestää kypsentämistä, sekoittamista ja hauduttamista. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan kotimaista perunaa, joten ne ovat gluteenittomia ja lisäaineettomia.

Mestarin kypsät- ja kuivaperunatuotteet, helpottamaan työvaiheita

Kypsät ja pitkään säilyvät vakuumipakatut perunat nopeuttavat ja helpottavat työtä keittiössä. Mestari vakuumipakattujen tuotteiden väri ja rakenne kestävät hyvin vaativia työvaiheita ja ne sopivat loistavasti myös kylmävalmistukseen. Suikale ei soseudu eikä kuutio murene.

Mestari-kuivatuotteiden perunasosejauheet, hiutaleet ja rakeet ovat kuivattua perunaa ja tuotteet monikäyttöisiä. Monipuolisia kuivatuotteita voi käyttää perunasoseisiin, laatikkoruokiin, keittoihin ja massojen sidosaineeksi. Uusin tulokas kuivaperheeseen on asiakkaiden pyynnöstä gluteeniton korppujauho, perunasta tietenkin.

Mestari haluaa vastata nykyajan haasteisiin ja tuleviin trendeihin kehittämällä uusia mielenkiintoisia tuotteita, jotka helpottavat ammattilaisten työtä. Kaikki mitä tehdään, tehdään suomalaisen luonnon ehdoilla ja rakkaudesta kotimaiseen raaka-aineeseen.

Lue lisää täällä.