Panesco

Panesco – keep exploring

Yllätämme luovilla ideoillamme ja ilahdutamme innovaatioillamme luoden ja etsien uusia ja ainutlaatuisia kokemuksia kaikille aisteille. Arvostamme makujen monimuotoisuutta, erilaisia tekstuureja ja makuyhdistelmiä, unohtamatta kuitenkaan perinteiden vaalimista sekä käsityötä.

Tarkastelemme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Pyrimme auttamaan ja inspiroimaan asiakkaitamme kokeilemaan sekä erilaistumaan korkealaatuisilla ja trendikkäillä tuotteillamme. Artesaanituotteemme ja uniikit tarinat niiden takana antavat juhlan tuntua arkeen, mahdollistaen yllätyksellisyyden ja luovuuden.

Together – we keep exploring.

La Lorraine Finland Oy

Suomessa leipomopakasteitamme on markkinoitu menestyksekkäästi jo 90-luvulta lähtien Panescon tuotemerkillä. La Lorraine Finlandilla olemme teitä ja teidän tarpeitanne varten. Meille on ensiarvoisen tärkeätä palvella asiakkaitamme ammattitaitoisesti, yksilöllisesti sekä arvoja molemminpuolisesti kunnioittaen. Kauttamme on saatavissa yhdellä kertaa kaikki bake off ratkaisut. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille, kuinka voisimme palvella teitä yhä paremmin tänään sekä huomenna. Tehdään se yhdessä.

La Lorraine Bakery Group

Belgialaisen perheyrityksemme La Lorraine Bakery Groupin osaaminen ja ammattitaito mylly- ja leipomoalalla ovat näkyneet yli 80 vuoden ajan kansainvälisesti kuluttajien valinnoissa. Panostamme tuotekehityksessämme jatkuvuuteen ja uusiin innovaatioihin päivittäen valikoimaamme säännöllisesti luoden vastuullisia ratkaisuja. Intohimonamme on kehittää, valmistaa sekä etsiä valikoimiimme uusimpia trendejä maailmalta ja tuoda ne kaikkien asiakkaidemme ulottuville helposti ja vaivattomasti.

Muita tuotemerkkejämme ovat keski-Euroopassa erittäin tunnettu La Lorraine leivontapakasteet ja Donut worry be happy iloiset donitsimme.

Lue lisää täällä.