Paulig Mundo

Paulig Mundo-kahviperhe on nyt hiilineutraali

Mundo-kahvit ovat vastuullisuuden osalta yksi Paulig-tuotteiden lippulaivoista. Nyt Reilu kauppa- ja Luomu-sertifioitu tuoteperhe on ottanut seuraavan askeleen muuttumalla täysin hiilineutraaliksi. Makuina tuttu Mundo Original ja uusi, kahden alkuperämaan kahvi Mundo Kolumbia & Honduras.

Kuluttajat haluavat valita vastuullisia vaihtoehtoja. Milleniaaleista jopa 93 prosenttia sanoo voivansa ostaa tuotteen sen vastuullisuuden tai hyvää tekevän tarkoituksen vuoksi. Hiilineutraali Paulig Mundo -tuoteperhe on kaikille hyvä kahvi ja kannustaa ilmaston kannalta viisaaseen jälkivalintaan. 

Uutuustuotetiedot: Paulig Mundo Kolumbia ja Honduras

Luonteikkaan paahteinen ja pähkinäinen kahvi laadukkaista kolumbialaisista ja hondurasilaisista arabica-pavuista. Mausta voi löytää vaahterasiirappista makeutta. Tummapaahtoinen kahvi, joka toimii erityisen hyvin kauramaidon kanssa. Makuparina toimii herkullinen banaanileipä, joka on ruokahävikkireseptien ykkönen.

  • Paahtoaste: 4
  • 450 g suodatinkahvi, 450 g papu sekä 100 g ja 300 g annospussit

Kahvin koko elinkaari mukana laskelmissa

Mundo-kahvien päästölaskelmissa on huomioitu ilmastovaikutukset aina viljelystä kahvin valmistamiseen ja pakkauksen jätehuoltoon. Kahvin tämänhetkiset kokonaispäästöt kompensoidaan ilmastorahoitukseen erikoistuneen Climate Impact Partners -kumppanin kautta tukemalla kahvin alkuperämaissa olevia kansainvälisten standardien (Verified Carbon Standard ja The Climate, Community and Biodiversity Standard) mukaan todennettuja metsähankkeita esimerkiksi Kolumbiassa ja Brasiliassa.

Suomalaiset kuluttajat arvostavat Pauligin vastuullisuustyötä ja ovat valinneet Pauligin kolmatta kertaa peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi juomabrändiksi Sustainable Brand IndexTM -tutkimuksessa.

Paulig PRO palvelee ammattilaisia

Paulig PRO auttaa ammattilaisia luomaan maukasta, vastuullista ja kannattavaa liiketoimintaa. Olemme kokoelma brändejä, tuotteita ja palveluita – suoraan asialleen omistautuneilta ruokaintoilijoilta ja kahvin ystäviltä sinulle. Olemme yhdistäneet voimamme luodaksemme täydellisen ateriaratkaisun, joka on räätälöity ammattilaisille ravintoloissa, kahviloissa, kouluissa, hoitolaitoksissa, toimistoissa ja muilla työpaikoilla. Olitpa sitten etsimässä inspiraatiota tai tiettyä ratkaisua ravintolaan tai kahvilaan, anna meidän auttaa.

Lue lisää täällä.