Tork

Tork auttaa ajattelemaan tulevaa

Tork inspiroi ja auttaa yritystäsi pysyttelemään alan haasteiden edellä. Hygienia ratkaisumme mahdollistavat älykkäämmän ja vaivattoman työskentelyn, ikimuistoisten kokemusten luomisen, hygienian edistämisen, ristikontaminaation vähentämisen sekä toiminnan vastuullisuuden osoittamisen.

Saniteettitilat

Oikean vaikutelman luominen ja asiakkaista huolehtiminen on helppoa, kun käytät saniteettitiloihin tarkoitettuja korkealaatuisia käsipyyhe- ja saippuatuotteitamme sekä täyttötuotteille suunniteltuja annostelijoita, jotka edistävät hyvää käsihygieniaa ja ehkäisevät turhaa kulutusta.

Kattaus

Viimeistele ravintolasi tunnelma ja vaikutelma, yhdistelemällä teemaasi sopivilla lautasliinoilla ja kattaustuotteilla. Tarjoatpa sitten asiakkaillesi lounasta, juomia tai viiden ruokalajin aterioita, voit säästää aikaa ja rahaa tuotteillamme, jotka lisäävät tehokkuutta ja toimivuutta.

Keittiö

Keittiön, ravintolan, baarin tai kahvilan pitäminen hygieenisenä ja raikkaan näköisenä on helpompaa juuri tarkoitukseensa valmistetuilla puhdistusliinoilla ja käsihygieniatuotteilla. Kaikki tehtävät ruokailutilojen pyyhinnästä takatilojen puhdistukseen sujuvat nopeasti ja luotettavasti tarkoituksiinsa tehdyillä puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä.

Tork Clean Care

Tork Clean Care -ohjelma sisältää runsaasti asiantuntemusta ja hygieniaratkaisuja HoReCa-alalle. Löydät tietoa ja vinkkejä, jotka auttavat ylläpitämään hyvää henkilökohtaista hygieniatasoa ja huolehtimaan pintojen puhdistuksesta – ohjeet ja vinkit helposti ladattavaksi käyttöösi. Clean Care -ohjelma tarjoaa laajaa asiantuntemusta, puhdistusratkaisuja ja tuotesuosituksia sekä auttaa laatimaan prosesseja ja kouluttamaan henkilöstöä.

Lue lisää: tork.fi/cleancare

Tork ja kestävä kehitys

Haluamme tehdä elämästä kodin ulkopuolella kestävämpää. Ennakoimme valmistamalla kestävän kehityksen mukaisia tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme saavuttavat kestävän kehityksen mukaiset tavoitteensa. Tuotteemme ovat valmistettu vastuullisesti hankituista raaka-aineista ja tuotteemme ovat suunniteltu pienentämään hiilijalanjälkeä. Autamme sinua toteuttamaan kestävän kehityksen mukaisia toimintoja yrityksessäsi ja täyttämään asiakkaiden ja kuluttajien muuttuvat tarpeet ja vaatimukset.

Tork on maailman johtava työpaikkahygieniatuotemerkki. Intohimomme on auttaa sinua tehostamaan liiketoimintaasi – aina perustan kehittämisestä työelämän parantamiseen. Tämä kunnianhimoinen tavoite ohjaa henkilöstöämme ja uusimpia kiertotalouteen, hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä innovaatioitamme.

Osana Essityä olemme sitoutuneet palvelemaan tarpeitasi kestävän kehityksen mukaisella tavalla – säästämme sinun aikaasi, rahaasi ja vaivaasi, jotta voit keskittyä siihen, mikä on liiketoimintasi kannalta tärkeintä. Essity on johtava maailmanlaajuinen hygienia- ja terveysalan yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy hygieniatuotteita (vauvanhoito, naisten hygieniatuotteet, inkontinenssituotteet ja lääketieteelliset ratkaisut), kuluttajille suunnattuja pehmopaperiratkaisuja sekä ammattitason hygieniatuotteita ja -ratkaisuja.

Tuotekategoria: Kaikki