Tuoppi

Puhtaasti viljasta

Tuoppi on suomalaisen viljan asiantuntija ja koko tuotantoketjun osaaja. Ammattitaito raaka-aineista prosessiin ja tuotteen pakkaamisesta loppukäyttäjän onnistumiseen. Paahtaminen, idättäminen, käyttäminen, mallastaminen – vahvaa tekemistä, jonka avulla syntyy aitoja makumuistoja.

Puhtaasti viljasta on lupaus suomalaisesta laadusta ja paikallisesta tekemisestä. Käyttämistämme raaka-aineista vähintään 95 % on suomalaisia, ja 99 % valmistamistamme tuotteista ovat kasviperäisiä. Pääraaka-aineet ruis ja ohra tulevat sopimusviljelijöiltä lähiympäristöstä. Tuotteissa on Hyvää Suomesta -merkki.

Elintarviketeollisuuden rooli muuttuu ja perinteinen raaka-aineiden toimittaminen jakelukanaviin ei enää riitä. Tuotekehityksessä on edetty varovaisuuden asemesta rohkeasti sekä tuotu käyttövalmiita ja lisää vain vesi -tuotteita markkinoille.

Gluteeniton Tuoppi 0,75 l Kotikalja on pitkäjänteisen tuotekehityksen tulos. Laihian Maltaan vanhin tuote Kaljamallas on ollut tuotannossa perustamisvuodesta 1910 lähtien. Ja siitä samasta maltaasta Tuoppi Kotikaljakin on käymismenetelmällä valmistettu.