Villi

Villi on vastuullisempi vaihtoehto

Villi on vuonna 2020 lanseerattu kotimainen juomaperhe, joka syntyi ihmisten janosta tehdä parempia valintoja myös juomahyllyllä. Kuluttajien toivemauista koostuvaan tuoteperheeseen kuuluvat vichyt, mehukivennäisvedet ja lähdevedet.

Pullo 100 % kierrätettyä muovia

Villivedet pakataan 100 % kierrätysmateriaalista valmistettuun muovipulloon. Pullon valmistukseen ei tarvita uutta muovia, ja sen voi kierrättää tavalliseen tapaan pullonpalautuksessa. 100 % kierrätysmateriaalista valmistetun pullon hiilijalanjälki on arviolta jopa puolet pienempi kuin uudesta muovista valmistetun.

Uusiutuvaa energiaa ja hiilijalanjälki hyvitetty

Villivedet pakkaa keskipohjalainen perheyritys Finn Spring, joka haluaa vastuullisen juomaperheen avulla edistää kestävämpää juomateollisuutta. Yrityksen toiminnassa ympäristöasiat ovat keskeisessä roolissa.

Villivedet valmistetaan 100 % uusiutuvaa energiaa käyttäen. Yrityksen ostama energia on kokonaan kotimaisella tuulivoimalla tuotettua. Lisäksi tehtailla käytetään omilla aurinkopaneeleilla tuotettua energiaa.

Tuotteiden hiilijalanjälki pyritään pitämään mahdollisimman pienenä. Villivesien raaka-aineista, valmistuksesta ja logistiikasta syntyvä hiilijalanjälki hyvitetään kokonaisuudessaan. Hyvitys tapahtuu investoimalla Gold Standard -sertifioituihin päästöttömiin energiahankkeisiin – tällä hetkellä metsityshankkeeseen Etiopiassa.

Lähdeveden raikkautta ja luonnon makuja

Villivesien tärkein raaka-aine on Multilan luonnonlähteestä Keski-Pohjanmaalta nouseva lähdevesi, joka suodattuu useiden maakerrosten läpi jääkauden muovaamien harjujen alla. Lähdevesi on puhdas luonnontuote, jota ei tarvitse käsitellä millään tavalla.

Villi-tuoteperheeseen kuuluu monipuolinen valikoima lähdevesiä, vichyjä ja mehukivennäisvesiä. Raikkaita lähdevesiä on saatavilla kuplilla tai ilman. Vichyperheestä löydät hurmaavat maustetut vichyt ja jopa kolminkertaisesti suolaa sisältävän Vahvan Vichyn. Mehukivennäisvedet sopivat kevyeen herkutteluun. Villivedet saavat makunsa ja värinsä luonnollisista ainesosista, ja ne ovat säilöntäaineettomia.

Lue lisää täällä.