Vöner

Vöner luotiin ensin perustajan Siva Parlarin toimesta palvelemaan kasvissyönnistä kiinnostuneita asiakkaita hänen silloisessa ravintolassaan vuonna 2017. Pian Vönerille olikin jo kysyntää ympäri Suomea – ja näin alkoi yrityksen syntytarina.

Vöneriä tarjottiin lukuisille ravintoloille ja vastaanotto oli huikea. Jo varhaisessa vaiheessa ymmärrettiin, ettei kyseessä ole pelkästään ruokatuote. Kyse on jostain suuremmasta, jostain mitä ei vielä välttämättä osattu käsittää.

"Me vöneröimme ja levitimme paremman ruoan ilosanomaa koko Suomessa. Kävimme henkilökohtaisesti ravintoloissa ja opastimme miten tuotetta tulee käyttää. Ymmärsimme, että teoillamme on myös vaikutus suomalaiseen ruokakulttuurin muutokseen. Tuotteen suosio kiinnosti myös kauppoja, pian ensimmäiset kuluttajapakkaukset olivat kauppojen hyllyille. Tämä motivoi meitä entisestään!"

Vöner yrityksenä on päättänyt jo heti alussa, että kasvisruoka voi olla maistuvaa kaikille. Yritys kehittää jatkuvasti tuotteita, joiden päätavoitteena on maistua kaikille sekä todistaa kasvisruo