Eteenpäin!

Nyt on oikea aika vierailla ravintoloissa.

Julkaistu

Teksti

Mika Halmesmäki

Kuvat

Kespro

Me foodservice-alan toimijat opimme alana korona-ajasta paljon

Olemme entistä joustavampia ja reagointiherkempiä. Asiakassuhteiden merkitys korostui kriisissä, luotamme parhaiten hyväksi havaittuun kumppaniin. Niin ikään kumppanuus korostuu myös ravintolan omissa asiakassuhteissa. Ravintoloitsijan on tehtävä yhä enemmän myös oman ravintolansa brändin rakentamisen ja houkuttelevuuden eteen. Asiakkaiden luottamus ansaitaan joka päivä.

Ravintoloitsija – on aika laittaa palvelut tikkiin, sillä pitkän kriisin jälkeen kuluttajien patoutunut kysyntä purkautuu

Me uskomme ulkona syömisen kasvuun. Me Kesprossa investoimme tällä hetkellä voimakkaasti, jotta voisimme tarjota Suomen parasta tukkupalvelua myös kasvavilla markkinoilla. Vuoden alussa lanseerattu ja Suomessa ainutlaatuinen palvelukokonaisuutemme Ravintolatukku laajeni lokakuun alussa pääkaupunkiseudulta myös Turkuun, Lahteen ja Tampereelle. Niin ikään syksyllä avasimme Helsingin Tukkutorille kattauksen, astioiden ja keittiötarvikkeiden showroomin, jossa tarjoamme Astiatukku Kespron yksilöllistä ja räätälöityä palvelua parempien kattaushankintojen tueksi.

Suomi on ravintola-alan ammattitaidon ja ruoanlaiton osaamisen näkökulmasta korkeammalla kuin koskaan

Osaamisen tasolla olemme jo muiden Pohjoismaiden rinnalla. Ravintola-alan arvostuksen kasvattamisessa Suomessa on kuitenkin vielä tehtävää. Mikko Kaukonen ja Anni Peräkylä tekivät jälleen kerran huikean suorituksen ruoka-alan arvostetuimmassa Bocuse d’Or -kilpailussa Lyonissa sijoittuen kilpailussa kuudenneksi. Helsingissä on seitsemän Michelin-tähden ravintolaa, joista tänä syksynä tähden saaneelle Finnjävelin koko tiimille mitä parhaimmat onnittelut.

Mika Halmesmäki
Johtaja, Kespro

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä