Illallinen Bocuse d’Or -henkeen

Harvinaiset raaka-aineet, harkiten yhteen kootut elementit ja näyttävä esillepano – näillä varmistat asiakkaallesi ruokaelämyksen Bocuse d’Or -tyyliin.

Julkaistu

Kespron teettämän Maailman ravintolatrendit 2020 -tutkimuksen mukaan ulkona syömiseltä haetaan piristystä arkeen. Juhlakautena ja pitkän koronaepidemian vuoksi etenkin elämyksellisyys korostuu.

Ravintolan tunnelma koostuu pienistä osista. Hyvä ruoka, hyvä seura ja hyvä palvelu takaavat elämyksen, johon ravintola luo puitteet. Yllätykselliset, ammattitaidolla ja intohimoisesti valmistetut ruoat näyttävällä esillepanolla takaavat asiakkaalle mieleenpainuvan elämyksen.

Peurafilee, crustado ja perunakroketti

Ravintola-asiakkaat hakevat etenkin juhlakaudella elämyksiä ja arvostavat liha-annoksissa harvinaisempia raaka-aineita. Peuran liha on yksi Mikko Kaukosen suosikkiraaka-aineista. Kaukonen kilpailee Suomen edustajana syyskuun lopussa Lyonissa Ranskassa järjestettävässä Bocuse d’Or -kilpailussa yhdessä assistenttina toimivan Anni Peräkylän kanssa.

ML 4 21 Bocuse Peurafilee crustado ja perunakroketti Kokoa yrteistä annokseen kiinnostava yksityiskohta. Crustadon päällä on yrttejä sekä pikkelöityä sipulia, sipulinkukkia, karhunlaukkaa ja sinapinsiemeniä. Perunakroketti saa hienostuneen värinsä tatti- ja lehtikultapölystä.

Katso resepti!

Juomasuositus

Astiasuositus

  • Lautanen: Villeroy & Boch Rock

Äyriäisten kuningas: Hummeritaco

Näyttävä hummeri on raaka-aine, jota harva valmistaa kotona. Sen hienostunut maku hurmaa monessa eri muodossa. Uusien raaka-aineiden käyttäminen inspiroi sekä ravintolahenkilökuntaa että ravintolan asiakkaita. Hummerin valmistaminen ja myyminen saattaa arveluttaa erityisesti, jos tuotetta ei ole tottunut valmistamaan tai myymään.

Raa’at hummerin pyrstöt voi kypsentää Bocuse d’Or -henkeen tai sitten yksinkertaisemmin: ensin keittää muutaman minuutin ajan, jäähdyttää, kuoria ja lopuksi paistaa pannulla tai vaikka gratinoida uunissa.

ML 4 21 Bocuse Hummeritaco Hummeritaco viimeistellään raastetulla piparjuurella.

Katso resepti!

Juomasuositus

Tuotteet

Maksimaalinen elämys: Kaviaaria ja maa-artisokkaa

Kaviaari sopii herkutteluun täydellisesti. Kun kaviaaria käyttää annoksessa kohtuudella, annoshinta pysyy kohtuullisena.

ML 4 21 Bocuse Kaviaaria ja maa-artisokkaa Maa-artisokkaa on annoksessa myös jäitettyinä kiekkoina. Vihreä omena on koristeltu karhunlaukan kukinnolla. Ohueksi leikattu varsiselleri on käytetty jääveden kautta.

Katso resepti!

Juomasuositus

Tuotteet

Astiasuositus

  • Lautanen: Figgjo Base

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä