Vinkkejä hummerin valmistamiseen

Kun haluat tarjota asiakkaallesi mahdollisuuden mieleenpainuvaan ruokaelämykseen, valitse listalle hummeri. Katso vinkit!

6.7.2020

Julkaistu

Roope Permanto

kuvat

Kun haluat tarjota asiakkaallesi mahdollisuuden mieleenpainuvaan ruokaelämykseen, valitse listalle hummeri. Katso vinkit!

Grilli antaa hummerille upean, hieman savuisen aromin. Herkän hummerin lisäkkeetkin saavat olla yksinkertaiset. Maustevoit, mausteiset majoneesit ja tahnat, maukkaat voikastikkeet ja tuoreet yrtit ovat loistavia hummerin kavereita.

Todellista signature-annosta rakentaessa kannattaa muistaa valmiiksi keitetyt hummeriliemet, joista pystyy valmistamaan helposti ruokalistalle mielenkiintoisia ruokia. Jos hummerit sinällään eivät sovellu listalle, hummeriliemestä voi tehdä kastikkeen esimerkiksi pastalle tai vaalealle kalalle. Tai niistä voi keittää liemi- ja keittopohjat erilaisiin kala-, äyriäis- ja rapukeittoihin.

Valkosipulivoissa grillattu hummeri Valkosipulivoissa grillattu hummeri tarjoillaan klassisen bearnaisekastikeen kanssa.

Hummeria grilliin

  1. Hummeri kannattaa esikeittää ennen grillausta.
  2. Esikeittäminen nopeuttaa valmistumista.
  3. Pidä keittoaika maltillisena, sillä hummeri kypsyy vielä grillissä.
  4. Varaa tarpeeksi aikaa hummerin esikeittämiseen. Mitä isompi hummeri, sitä pidempi keittoaika.

Hummerituotteita

  • Hummeri elävä MSC koot alk. 400 g
  • Hummeri keitetty MSC koot alk. 400 g
  • Hummeri kypsä, jääpakattu 10x400 g MSC
  • Hummerinliha 227 g, kypsä, sis. pyrstö-/saksilihaa MSC
  • Hummerin kuorimurska keitetty, pohjiin, liemiin
  • Hummerin kuori kokonainen raaka, pohjiin, liemiin

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä