Laadukas ja monipuolinen Reinin Liha

Lihojen erikoistukku Reinin Liha palvelee asiakkaitaan laadukkaasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa. Tuotanto on erikoistunut karitsan ja naudanlihaan, mutta valikoimassa on nyt myös esimerkiksi ainoastaan Reinin Lihasta saatavaa mallaspossua.

Julkaistu

Teksti

Eeva Lauronen

Kuvat

Sami Heiskanen, iStockphoto

Kun puhutaan laadukkaasta lihasta, Reinin Lihan toimitusjohtaja Arto Pajukko toivoo, että asiakkaalle tulisi ensimmäisenä mieleen Reinin Liha.

”Emme ole ehkä markkinan halvin toimija, mutta hinta–laatu-suhteemme on hyvä. Kuljemme omaa, valittua polkuamme eteenpäin, ja raaka-aineemme laatu on erinomainen”, Pajukko sanoo.

Reinin Liha palvelee asiakkaita, jotka osaavat arvostaa artesaanityötä ja laatua.

”Meillä kaikki tehdään käsityönä, ja asiakkaamme osaavat arvostaa tätä laadun takeena”, Pajukko kertoo.

Esimerkiksi karitsan ja mallasporsaan ruhot leikataan ja paloitellaan Reinin Lihalla käsin. Ruhosta menevät myyntiin kaikki osat, myös luut ja rasva.

”Tälläkin tavalla haluamme olla vastuullinen toimija.”

Lihan varastoinnissa ollaan Reinillä tarkkoja. Lihalle haetaan optimaalinen ikä raakakypsennykseen, ja asiakkaalle tarjotaan juuri oikean ikäinen raaka-aine.


MN0322 Reinin Liha 005 1500x1000 Reinin Liha haluaa olla luotettava kumppani, joka vaalii henkilökohtaista palvelua ja toimitusvarmuutta. Lihaa käsittelee Ville Raikas.

Ravintolayrittäjien suosiossa

Reinin Lihan asiakaskunta on 80-prosenttisesti HoReCa-asiakkaita.

”Asiakkaamme ovat meidän näköisiämme: laatua, palvelua sekä valikoimaa arvostavia. Uskollisia asiakkaitamme ovat esimerkiksi parhaimmat ja laadukkaimmat ravintolat. Pystymme tarjoamaan heille koko laajan valikoiman aina asiakkaan tarpeen mukaan”, Pajukko sanoo.

Reinin Lihan laadukkuuteen liittyy myös palvelu. Esimerkiksi toimitusajat ovat joustavat ja hyvin lyhyet.

”Toimitamme tilauksia asiakkaillemme monta kertaa päivässä. Pystymme toimittamaan tilauksen asiakkaalle jopa kahdessa tunnissa. Myös toimitusvarmuus on hyvä: asiakas voi luottaa siihen, että kun hän tilaa lihan Reinin Lihasta, hän myös saa sen.”

MN0322 Reinin Liha 004 1500x1000 Lihan kulutuksessa on nyt selvästi trendinä kotimaisuus.

Monipuolinen valikoima

Reinin Liha erottuu paitsi laadullaan ja toimitusvarmuudellaan, myös valikoimallaan. Laajassa valikoimassa on laadukkaita, fine dining -ravintolan vaatimukset täyttäviä raaka-aineita.

”Esimerkiksi mallaspossu on tuote, jota voi tilata ainoastaan Reinin Lihan kautta. Toimitamme asiakkaillemme myös laadukasta Ahvenanmaan karitsaa. Jatkossa haemme lisää näitä erilaistavia tekijöitä, jotka erottavat meidät muista lihatoimittajista.”

Reinin Lihalta löytyy tarjottavaa myös rennompiin annoksiin. Esimerkiksi karitsan jauheliha ja valmiit burgeripihvit ovat tilattavissa Reiniltä. Reini valmistaa myös laadukkaat Menu-raakamakkarat, joissa makuvariaatioita on viisi. Lihan kulutuksessa on nyt Pajukon mukaan selvästi trendinä kotimaisuus. Myös kanan lihan kysyntä on kasvussa. Asiakkaat tilaavat entistä enemmän valmiimpia tuotteita, kuten ylikypsiä tai maustettuja lihoja.

”Kaikenlaiset uudet tuotteet kiinnostavat nyt asiakkaita. Nyt haetaan selvästi vaihtoehtoja perinteisille tuotteille, ja esimerkiksi karitsaburgerit ovat suosittuja.”

Vastuullisuus on Reinin Lihan toiminnassa isossa roolissa. Se haluaa olla vastuullisuusasioissa edelläkävijä ja toteuttaa vastuullisuutta myös käytännön tasolla. Reinin Liha noudattaa vastuullisuusasioissa Keskon vastuullisuus- ja eläinsuojelulinjauksia.

Reinin Liha haluaa kannustaa ihmisiä syömään vähemmän, mutta laadukkaampaa, eettisesti tuotettua lihaa.

”Olemme pieni liha-alan artesaaniyritys, joka on aina vaalinut kokonaisvaltaista laatua ja hyvää henkilökohtaista palvelua ennen määrää.”

MN0322 Reinin Liha 001 1500x1000 Reinin Liha erottuu palvelullaan, laadullaan ja valikoimallaan.

Luotettavasti vaihtuvissa tilanteissa

Lihan tuotannossa on viime aikoina ollut saatavuusongelmia esimerkiksi naudan ja karitsan lihan osalta.

”Pyrimme kuitenkin haastavassa tilanteessa pitämään lupauksemme ja toimittamaan tilatun tuotteen asiakkaillemme myös tulevan kevään ja kesän aikana raaka-ainepulasta huolimatta.”

Tulevaisuuden suunnitelmissa Kesproon kuuluvalla Reinin Lihalla on oman hankinnan osuuden lisääminen ratkaisuna saatavuusongelmiin. Se haluaa olla entistä vahvempi toimija kotimaisessa tuotannossa, ja tehdä esimerkiksi karitsan lihasta ympärivuotisen tuotteen.

”Olemme Helsingissä Sörnäisten Tukkutorilla toimiva yritys ja haluamme tarjota pääosin kotimaista lihaa. Myös saatavuuden näkökulmasta haluamme olla luotettava kumppani ja tarjota asiakkaille sitä, mitä he haluavat: asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä laatutuotteita.”

Nykyinen markkinatilanne on haastanut foodservice-alan toimijoita.

”Tästä huolimatta kauppa käy hyvin, ja kysyntä on kovaa. Asiakkaamme osaavat arvostaa kotimaisia raaka-aineitamme. Myös kuluttajat haluavat selvästi käyttää ravintoloita illalla, lounailla ja yrityksen kokouksissa", Pajukko sanoo.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä