Menu-jäätelöissä on valinnanvaraa

Vanhanajan vaniljajäätelö, vegaaniset jäätelöt, laktoosittomat kermajäätelöt - Menu-jäätelöistä rakennat näyttävät jäätelöherkut.

7.5.2020

Julkaistu

Niina Mälkiä

teksti

Kespro

kuvat

Vanhanajan vaniljajäätelö, vegaaniset jäätelöt, laktoosittomat kermajäätelöt - Menu-jäätelöistä rakennat näyttävät jäätelöherkut.

Vastuullisuus painaa jäätelökupissa, joten maidottomien jäätelöiden myynti kasvaa tänäkin kesänä. Pehmeän makuiset ja rakenteeltaan samettiset vegaaniset jäätelöt palvelevat myös maitoallergisia, joille laktoositon jäätelö ei sovi. Kespron maidottomat Menu-jäätelöt houkuttelevat myös vahvoilla väreillään ja trendikkäillä mauillaan: täyteläinen suklaa, raikas vadelma ja mehevä mango tuovat takuulla lisämyyntiä.

Laktoosittomat kermajäätelöt

Menun laktoosittomat kermajäätelöt ovat parasta raaka-ainetta kesän viileimpiin villityksiin. Suklaa-, mansikka- ja vaniljajäätelöistä rakennat marjojen, hillojen, keksimurujen ja kastikkeiden kanssa Suomen suosituimmat jäätelöannokset, jälkiruoat, pirtelöt, pallot ja tötteröt. Muista myös friteeratut jäätelöpallot sekä nostalginen jäätelösooda, joka yhdistää jäätelöpallon ja limonadin kuplivaksi kesäjuomaksi. Pehmeillä ja raikkailla Menu-jäätelöillä varmistat joka tapauksessa hyvän katteen.

Aitoa vaniljaa

Uusi Menu Vanhanajan vaniljajäätelö on avain hienoimpiin jälkiruokaelämyksiin. Laktoosittomasta kermasta ja aidosta vaniljatangosta Turengissa valmistettu premiumjäätelö tarjoaa asiakkaillesi nautinnon, jota voi hyvällä syyllä kutsua luksukseksi.

Kesän cooleimmat jäätelöpäivät

  • 7.6. Suklaajäätelöpäivä
  • 20.6. Jäätelösoodapäivä
  • 23.7. Vaniljajäätelöpäivä

Jäätelöreseptejä

Kardemumma-raparperijäätelö
Omenainen uunijäätelö voipapumarengilla
Friteerattu jäätelö
Churroja & jäätelöä
Affogato

Osta ja kokeile!

21289714 Menu Vaniljakermajäätelö laktoositon 5 l
21592563 Menu Mansikkakermajäätelö laktoositon 5 l
21592564 Menu Suklaakermajäätelö laktoositon 5 l
21594272 Menu Vanhanajan vaniljakermajäätelö laktoositon 5 l
21501304 Menu Maidoton vadelmajäätelö 2,5 l
21501305 Menu Maidoton suklaajäätelö 2,5 l
21501306 Menu Maidoton mangojäätelö 2,5 l

Artikkeli on julkaistu alunperin Menu-lehden numerossa 3/2019.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä