Menu-jäätelöissä on valinnanvaraa

Vanhanajan vaniljajäätelö, vegaaniset jäätelöt, laktoosittomat kermajäätelöt - Menu-jäätelöistä rakennat näyttävät jäätelöherkut.

Julkaistu

Teksti

Niina Mälkiä

Kuvat

Kespro

Vastuullisuus painaa jäätelökupissa, joten maidottomien jäätelöiden myynti kasvaa tänäkin kesänä. Pehmeän makuiset ja rakenteeltaan samettiset vegaaniset jäätelöt palvelevat myös maitoallergisia, joille laktoositon jäätelö ei sovi. Kespron maidottomat Menu-jäätelöt houkuttelevat myös vahvoilla väreillään ja trendikkäillä mauillaan: täyteläinen suklaa, raikas vadelma ja mehevä mango tuovat takuulla lisämyyntiä.

Laktoosittomat kermajäätelöt

Menun laktoosittomat kermajäätelöt ovat parasta raaka-ainetta kesän viileimpiin villityksiin. Suklaa-, mansikka- ja vaniljajäätelöistä rakennat marjojen, hillojen, keksimurujen ja kastikkeiden kanssa Suomen suosituimmat jäätelöannokset, jälkiruoat, pirtelöt, pallot ja tötteröt. Muista myös friteeratut jäätelöpallot sekä nostalginen jäätelösooda, joka yhdistää jäätelöpallon ja limonadin kuplivaksi kesäjuomaksi. Pehmeillä ja raikkailla Menu-jäätelöillä varmistat joka tapauksessa hyvän katteen.

Aitoa vaniljaa

Uusi Menu Vanhanajan vaniljajäätelö on avain hienoimpiin jälkiruokaelämyksiin. Laktoosittomasta kermasta ja aidosta vaniljatangosta Turengissa valmistettu premiumjäätelö tarjoaa asiakkaillesi nautinnon, jota voi hyvällä syyllä kutsua luksukseksi.

Kesän cooleimmat jäätelöpäivät

  • 7.6. Suklaajäätelöpäivä
  • 20.6. Jäätelösoodapäivä
  • 23.7. Vaniljajäätelöpäivä

Jäätelöreseptejä

Osta ja kokeile!

Artikkeli on julkaistu alunperin Menu-lehden numerossa 3/2019.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä