Uunijäätelön paluu

Kannattavuuden kehittäminen käy vaivattomasti, kun myyt jäätelöpallojen sijaan helposti valmistuvaa jäätelöannosta. Nopea ja kustannustehokas jälkkäri on hyvä tapa tehdä helppoa lisämyyntiä sesonkiaikaan.

Julkaistu

Perinteiset jäätelöpallot muuntuvat kesän suosikiksi paahdetulla italialaisella marengilla, herkullisella jäätelöllä ja raikkailla marjoilla!

Valmista italialainen marenki pursotinpusseissa pakkaseen, pyöritelle palloja annoskulhoon keksi- tai kakkupohjan päälle. Esillelaitossa pursota päälle marenki ja paahda kaasupolttimella kaunis väri. Pyörittele marjat mintussa ja tomusokerissa ennen esillelaittoa.

Marenkijälkiruoka on erittäin nopea ja helppo tehdä – jälkiruoka, jota asiakkaiden ei tule usein kotona tehtyä. Marenki pysyy notkeana pakkasessa ja on aina valmiina odottamassa. Jälkiruoka, joka on varmasti myös kallan suosikki!

Italialainen marenki

(annos/resepti)

  1. Yhdistä 440 g sokeria ja 115 g vettä.
  2. Kuumenna sokeri-vesiseos 121 asteeseen.
  3. Yhdistä 230 g valkuaisia ja 5 g valkoviinietikkaa.
  4. Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi koneessa. Koneen pyöriessä kaada varovasti 121-asteinen sokeri-vesiseos valkuaisten joukkoon ja jatka vatkaamista, kunnes marenki on hieman viilentynyt.

Tuotteet Kesprosta

Klassikkojäätelöt

Vegaanijäätelöt

Koristeluun

Kastikkeet

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä