Tumma ja vaalea paahtoleipä taipuvat moneksi

Isot, tasakokoiset ja napakasti neliönmalliset Menu-leipäviipaleet ovat monipuolinen pohja kahvilan leipätuotteisiin.

Julkaistu

Teksti

Niina Mälkiä

Kuvat

Kreetta Järvenpää

Vaalea vehnäleipä on erinomainen raaka-aine brittiläistyylisiin sandwicheihin ja cocktailpaloihin. Rouhea, täysjyvää sisältävä tummempi leipä tarjoaa ruokaisan alustan esimerkiksi lämpimiin toasteihin. Menu Vehnäpaahtoleipä ja Menu Täysjyväpaahtoleipä ovat toimiva pari uustrendikkäisiin voileipäkakkuihin.

Korealainen bulgogiburgeri

Paahtoleipien väliin tehty Gagnam-burger

Korealainen bulgogiburgeri kasataan paahdettujen täysjyväleipien väliin. Seesamimarinoi naudanlihasuikaleet, valmista puolen tunnin pikakimchi ja lisää listalle Gangnam Style Sandwich. Pikapaistetut naudanlihasuikaleet ja kimchi eivät juuri lisukkeita kaipaa.

Kaya toast

Makeaa kayaa paahtoleivän päällä

San Franciscosta vauhtia saanut kaya toast -buumi tarjoaa koukuttavan vaihtoehdon aamiaistarjoiluun. Malesiasta kotoisin oleva makea kaya valmistetaan vesihauteessa kookosmaidosta ja keltuaisista. Hieno pari paahdetulle vaalealle leivälle.

Tanskalaiset smørrebrødit

Kolme erilaista Smörrebröd-voileipää

Tanskalaiset smørrebrødit tulevat taas! Tarjoa lounasvaihtoehdoksi leipiä, joille on ladottu niin salaatti, proteiini kuin kastikekin: paahtopaistia ja piparjuuritahnaa, kalkkunaa ja sinappisia makuja tai perunasalaattia ja silliä. Kaikki Menu-tuotteista.

Wieniläiset leivät

Erilaisilla tahnoilla päällystettyjä wieniläisiä leipiä

Wieniläisten suolaisia suosikkeja ovat erimakuisilla tahnoilla päällystetyt pienet, edulliset voileivät. Puolita leipäviipaleet ja voitele ne paksusti papu-, juures- ja vihannestahnoilla. Asettele vieri viereen värikkääksi mosaiikiksi ja nosta tarjolle.

Katso wieniläiset voileivät resepti >>

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä