Vinkkejä ravintoloiden kesäsesonkiin

Kesälistalle kannattaa suunnitella rentoa "käppäilyruokaa". Katso vinkit katuruokaan ja kesän kannattavimpaan kasvisannokseen.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

23.7. Hot dog -päivä

Newyorker-hodari välimerenraakamakkaralla paperikääreessä

Täytä kesän maukkain hodari Menu Välimeren raakamakkaralla! Viimeistele paprikakastikkeella ja hapankaalilla.

27.8. burgeripäivä

Karitsamakkaraburger-annos puulaudalla

Karitsa-makkaraburgerin raikkaan ja persoonallisen makuyhdistelmän salaisuudet ovat Menu-tuotesarjan maukkaat salciccia-tuoremakkara, Ahvenanmaan karitsaburgerpihvi ja mintulla piristetty savoijinkaalislaw.

Virkistävää vaihtelua burgerkesään!

Tässä lisää vaihtoehtoja burgeritarjontaan:

Rentoa käppäilyruokaa

Fingerfoodmuki ja ranskalaiset Lastaa fingerfood-muki Menu-sarjan helpoilla herkuilla ja täydennä Take & Tasten rapeapintaisilla, sisältä valuvilla juustoilla.

Kauden kannattavin kasvisannos

Paneerjuustoannos lautasella

Kaalista vegelistan tähti? Kesän kannattavin kasvisannos syntyy huokeasta raaka-aineesta, joka saa uutta kiinnostavuutta uudesta muodosta ja tuoreista mausteista.

Kauden parhaat, hinnaltaan edulliset kotimaiset kasvikset kannattaa hyödyntää annoksissa ajan hengessä. Anna kasviksille iso rooli, ja kesäruokiesi näyttävyys ja elämyksellisyys nousevat uudelle tasolle.

Konstit trendikkäisiin kasvisannoksiin ovat monet. Kokeile reiluja lohkoja tai revittyjä lehtiä. Savusta, grillaa, pikkelöi, marinoi tai tee vaikka kaikki! Mausteseokset maailmalta auttavat yllättämään, ja uutuudenviehätystä tulee kiinnostavista yhdistelmistä kuten kaalin ja maukkaan juuston parituksesta.

Free from -pizza

Vegaaninen pizza paloiteltuna

Tämä pizza sopii kaikille, sillä se on vegaaninen, gluteeniton ja maidoton. Onnistut haasteessa näillä tuotteilla:

Terassiviinit

Vegaaniset luomuviinit terassimyyntiä tehostamaan, pikkupurtavien pariksi

Alkoholittomat terassijuomat

Artikkeli on julkaistu alunperin Menu-lehden numerossa 3/2019.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä