Bursaa vastuullisesti ja trendikkäästi

Maukkaimmat hampurilaiset koostuvat parhaista raaka-aineista, vastuullisuutta unohtamatta. Tämän päivän ravintola-asiakkaat arvioivat ravintolan tasoa myös hampurilaisten kautta. Vastuullinen hampurilainen on parhaimmillaan ravintolasi käyntikortti.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Trendikkäimmän, katteellisimman ja kuluttajien suosiman hampurilaisen voit rakentaa huoletta Kespron valikoimista myös kansainvälisiä raaka-aineita hyödyntäen. Kespron vastuulliset hankintaperiaatteet ovat varmistaneet raaka-aineiden sosiaalisen ja ympäristövastuun sekä tuoteturvallisuuden.

Smash burger ihastuttaa

Lounas & Deli smashburger - Kannattavaan kasvuun

Smash burger on herkullinen vaihtoehto paksupihvisille ravintolaburgereille. Smash burgerin raaka-aineena käytetään kuohkeaa naudan jauhelihaa, jossa on rasvaa vähintään 20 %. Ota tarvitsemasi määrä jauhelihaa pakkauksesta ja pyöritä se palloksi. Laita pallo parilalle ja paina parilaa vasten. Pihvi paistetaan huolella pitsireunaiseksi ja pintamaustetaan. Smash burgeriin mehukkuus tuodaan erilaisilla majoneeseilla ja juustoilla.

Täydellinen hampurilainen

Pihvit

Sämpylät

Juustot

Väliin

Vegebursaa vastuullisesti

ML 2 21 Vaihtoehtoja Soija hampurilainen

Vastaa kasvavaan kasvisruoan kysyntään uusia burgerlistoja suunniteltaessa. Tarjoa kiinnostavia asiakkaillesi kiinnostavia vaihtoehtoja: soija- ja kasviproteiinien käyttäminen on paitsi ekologista myös kustannustehokasta ja nopeaa. Muista myös free from -vaihtoehdot.

Mustapapu-ranch-burger

Näyttävästä, paksusta ja maukkaasta mustapapu-merilevä-burgeripihvistä paistat erinomaisen vaihtoehdon lihalle. Menu Chilipotle-ranchmajoneesi ja cheddarjuusto viimeistelevät kokonaisuuden.

Vege-briossiburger

Valitse free from -burgeriin gluteeniton briossisämpylä. Runsaan ja näyttävän vegeburgerin välissä on vegepihvi ja vegeviipale.

Tuotteet

Vinkki! Menu Hampurilaistaskut ovat sopivan kokoisia ja tyylikäs vaihtoehto tarjoiluun.

Lisäksi

Juuresranut - Kannattavaan kasvuun

Viimeistele sidet raastamalla päälle pitkään kypsytettyä Parmiggiano Reggiaon juustoa tai Pecorino Romanoa.

Lisäkkeet

Viimeistele

Lounas & Deli dippirasiat - Kannattavaan kasvuun

Dipit personoivat ja viimeistelevät burgeraterioiden makuelämyksen. Suomessa valmistettavat Menu-dipit täyttävät vaativammankin kuluttajan tarpeet ja huomioivat myös erityisruokavaliot.

Dipit

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä