Dunin kattausvalikoima uudistuu

Dunin monipuolinen ja inspiroiva kattausvalikoima uudistuu 2019! Päästä luovuutesi valloilleen täydellisesti yhteensopivien värien ja kuosien avulla. Jotta yhdisteleminen olisi mahdollisimman helppoa, valikoima on jaettu kolmeen ryhmään: WOW, JOY ja GO.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Duni

Kuvat

Duni

Uusien trendivärien ja -kuosien lisäksi muutamme tapaamme ajatella. Valikoima on jatkossa segmentoitu selkeästi käyttötarkoituksen ja tyylin mukaan. Sinun on helppo löytää optimaaliset tuotteet juuri omaan liiketoimintaan ja eri tilaisuuksiin. Koko ajatus on kiteytettynä tässä videossa: What’s your mood? Minkä tunnelman haluat luoda tällä kertaa?

Ylellinen & näyttävä? Tätä on WOW!

WOW on Dunin ainutlaatuinen premium konsepti. Jos haluat luoda hienostuneen, klassisen ja hillityn tunnelman, WOW on erinomainen lähtökohta. Hienostuneisuuden huipentuma on Elegance® hohtavalla kohokuvioinnilla. Tänä vuonna Dunilin® lautasliinat ovat uudistuneet myös vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Materiaalia on muutettu pehmeämmäksi ja tuotteessa on paksumpi, kankaanomaisempi tuntu sekä entistä parempi taiteltavuus. Dunilin® kuosit ovat klassisen tyylikkäät. Yksiväriset Dunilin® lautasliinat löytyvät 11 värissä. Tutuista kuoseista jatkaa Royal ja Saphira. Yksivärisiin lautasliinoihin tulee myös struktuuria itse materiaaliin lisäämään kankaanomaisuutta ja tyylikkyyttä. Materiaalimuutoksen myötä kaikki Dunilin® pakkauskoot ja tuotekoodit muuttuvat. Kaikki Dunilin® lautasliinat ovat nyt kompostoitavia.

WOW pöytäliinoihin kuuluu Evolin® ja Sensia®. Vettähylkivä Evolin® ja Dunilin® ovat täydellinen yhdistelmä kankaanomaiseen kattaukseen. Evolin® löytyy hillityissä, klassisissa väreissä. Suorakulmaiset liinat löytyvät kahden, neljän ja kuuden hengen pöytiin. Pyöreät liinat sopivat kuuden ja kymmenen hengen pöytiin. Lisäksi Evolin® on saatavana kateliinana, poikkiliinana sekä pöytäliinarullana.

Mutkaton & moderni? Tätä on JOY!

JOY konsepti on rento ja värikäs. Laadukkaat tuotteet täyttävät tilaisuuden hyvällä mielellä. Kuidusta valmistettu Dunisoft® lautasliina on miellyttävän pehmeä ja saatavana nyt myös eri kuoseissa. Muistisääntönä on, että iloiset, värikkäät kuosit kuuluvat JOY konseptiin, joten esimerkiksi kukalliset kuosit ovat tästä lähtien Dunisoft® materiaalia. Pöytäliinoista Dunicel®, Dunisilk® ja Dunitex® kuuluvat tähän värikkääseen perheeseen.

Viime vuoden Dunilin® kuoseista useimmat on muutettu Dunisoft® materiaaliksi: Liz, Giovanni, Floris, Gravito, Marit, Brooklyn musta Brooklyn, Jenia, Maja, Spring Flower, ja Seaway. Dunisoft® yksivärisenä on saatavana kaikissa 20 väreissä. Uusia, raikkaita kuoseja ovat esimerkiksi Raya kiwi ja sininen, jotka ovat saatavana myös suosittuna keittiöpyyhkeenä.

Kuudelle katettu pöytä ylhäältä kuvattuna

Käytännöllinen & monikäyttöinen? Tätä on GO!

GO konseptiin kuuluu laadukkaat tissue -lautasliinat sekä paperipöytäliinat. Ne näyttävät hyviltä ja toimivat moitteettomasti myös pienemmällä budjetilla. Valikoimassa on 20 väriä sekä useita kuoseja. Paperituotteisiin ei ole tullut materiaali- tai pakkauskokomuutoksia.

Kolmelle katettu pöytä ylhäältä päin kuvattuna

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä